Devecser

2016.12.04. 10:29

Meglepetéskoncert

Devecser – Tamás Éva Játéktára ajándékozta meg a város intézményeiben járó gyermekeket.

Penk Tímea

A pécsi társulat Felsüt a csillag című adventváró interaktív koncertje nagy sikert aratott – tájékoztatta lapunkat Szente-Takács Anna intézményvezető.

Fotó: Baráth András

A Devecseri Városi Könyvtár és Művelődési Ház rendezvényén részt vettek a Vackor Óvodába és a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Iskolába járó gyermekek.

- Intézményünk dolgozói a gyerekekhez hasonlóan izgatottan készülődnek az adventi időszakban az ünnepekre. Mi sem felejtettük el a boldog várakozás örömét, az ábrándozást arról, mit is találunk mikuláskor a csizmánkban, majd karácsonykor a fa alatt. Így nem volt számunkra kérdés, hogy valamivel színesítsük, változatosabbá tegyük az ünnepvárást a város oktatási-nevelési intézményeibe járó kisgyermekek számára – mondta Szente-Takács Anna.

Fotó: Baráth András

A Felsüt a csillag című műsorban gitár, hegedű és nagybőgő kíséretében szólaltatták meg dalaikat a művészek, megidézve a hóesést, a téli ünnepeket, a hóemberkészítést, de együtt repültek, táncoltak, képzeletbeli madarakat etettek a lelkes közönséggel. Az intézményvezető elmondta, hogy a művelődési ház dolgozói a boldog gyermekarcokat látva úgy érezték, az ajándékuk célba ért: egy vidám, jó hangulatban eltöltött programon vehettek részt a vendégeik.

Fotó: Baráth András

Szente-Takács Anna köszönetét fejezte ki Lennerné Pál Szilvia óvodavezetőnek, Bognárné Simon Katalin igazgatóhelyettesnek és Mayer Gábor igazgatónak, hogy a gyermekek részesei lehettek a meglepetésnek, az élvezetes műsort pedig Tamás Évának és zenésztársainak köszönte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!