Devecser

2013.12.29. 21:33

Óév-búcsúztató Zsédával

Devecser - Nagysikerű koncertet adott szombaton Zséda a devecseri Művelődési Ház színháztermében.

Czeidli József

A zsúfolásig telt nézőtér közönségét Cseh Tiborné igazgatónő köszöntötte, aki jó hangulatot ígért a rendező önkormányzat és intézményei nevében. Dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott virágcsokorral kezében és személyes élményeinek felidézésével - miszerint Pápán nyolcvan méterre laktak egymástól -, szólította színpadra a művésznőt. A devecseriek számára nagy öröm volt, hogy személyesen találkozhattak a művésznővel, s átélhették azt a ragyogó érzést, amit fellépései során varázsol a hallgatósága körébe.

Zséda a devecseri koncerten (Fotó: Boldizsár Zsolt)

Átütő erővel hatottak a Domján Edit és Cserháti Zsuzsa gyönyörűen megszólaltatott örökzöldjei. Az ütemes vastapsot a bájos Zséda ráadás számokkal viszonozta, a koncert végén pedig találkozott rajongóival. A Művelődési Ház előtt felállított sátornál, ahol Toldi Tamás polgármester mondott újévi köszöntőt, süteménnyel és forralt borral várták a kifelé érkezőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!