Devecser

2017.06.06. 11:10

Ügyes pecás fiatalok

DEVECSER Rekordszámú versenyző vett részt a Széki-tavi Horgászegyesület gyermek- és ifjúsági horgászversenyén - mondta Dolfinger Mátyás egyesületi elnök.

Penk Tímea

Negyvennégy nevező közül a gyermek kategóriában Gyürüsi Gergő ért el első helyezést 5275 gramm hallal, őt követi Sárossy Júlia és Zalán Szintia.

Az ifi kategóriában Borbély Ádám bizonyult a legjobbnak közel 13 kilóval. Második lett Fazekas Dániel, harmadik Nagy Martin Olivér. A legnagyobb, 3,6 kilogrammos halat Novák Eszter fogta ki, az ifi kategóriában a legtöbb halat fogó nő Gubicza Csilla.

Fotó: Kapocsi Sándor

Dolfinger Mátyás lapunknak elmondta, hogy rendszeresen szerveznek gyermek- és ifjúsági versenyeket, amelyeken elsősorban az egyesületi tagok családjai vesznek részt. Az egyesületi elnök örül annak, hogy egyre több fiatal nevez be a versenyre. Fontosnak tartja, hogy a fiatalok felálljanak a számítógéptől és kimozduljanak a szabadba, mert ez a testi és lelki fejlődésüket, szociális kapcsolataikat is erősíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!