zavar

2020.12.27. 15:42

Megrogytak az ajándékok súlyától az Apple szerverei

Másfél napon át bajos volt aktiválni a vállalat kütyüit, különösen az okosórákat.

Forrás: Shutterstock

Nagyon jó eséllyel az idei utolsó negyedévére sem panaszkodhat majd az Apple, az ünnepi időszak tradicionálisan erős eladásokat szokott hozni a vállalat számára, különösen a szülőknek kézenfekvő ilyenkorra időzíteni a gyerekeiknek szánt új mobilok, táblagépek, okosórák és egyéb kütyük átadását – írja az Origó.

Aki itthon Apple-féle mobileszközt kapott, annak nagyon jó eséllyel nem jelentett problémát az új eszközének aktiválása, hiszen itthon szenteste van az ajándékozás. Az Egyesült Államokban más a szokás, ott a boxing day néven emlegetett december 26. az ajándékok átadásának ideje, és ezt idén úgy megérezték az Apple aktivációs szerverei, hogy körülbelül másfél napon át folyamatosan ment a panaszkodás a közösségi médiában beüzemelhetetlen iEszközök miatt.

A jelek szerint az iPhone és iPad eszközöket kapottak még megúszták, javarészt az Apple Watch-ok újdonsült tulajdonosainak gyűlt meg a bajuk az Apple-fiókba való belépéssel, plusz az órák iPhone-nal nem rendelkező családtagok számára kitalált beállítási procedúrája is sokaknál hibákat jelzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!