Kellemetlen

2021.12.27. 11:43

Töltési hibát hozott az Apple Watch frissítése

Javarészt olcsó töltőkkel nem hajlandók együttműködni az okosórák.

Új problémával szembesültek egyes Apple Watchok tulajdonosai, a december közepén kiadott WatchOS 8.3 telepítése óta nem tudják tölteni korábban tökéletesen működött töltőkkel az okosóráikat - írja az Origo. A panaszosok java az Amazonról olcsón vásárolt töltővel járt pórul, az Apple saját töltőire és a márkás alternatíváira csak elvétve érkeznek panaszok.

Az Apple egyelőre nem reagált a kellemetlen helyzetre, az eddigi beszámolók alapján a Watch Series 4 és újabb modelleket biztosan érinti a hibajelenség, maga a WatchOS 8 egyébként az okosóra harmadik generációs változatától kezdve telepíthető.

A gyártó tipikus üzleti praktikái alapján nem zárható ki, hogy sikerült valahogy szoftveresen letiltania a hivatalosan nem jóváhagyott töltőkiegészítők egy részének a használatát, bár mint említettük, esetenként a saját kiegészítőit megvásároltaknál is jelentkezik a probléma.

Egyelőre rejtély, hogy mi okozza a töltési gondokat.

Borítókép: illusztráció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!