Tiszta hangzás

2022.07.01. 12:13

Itt a Huawei csúcskategóriás fülese, a FreeBuds Pro 2

Hétfőtől hazánkban is megvásárolható az Isztambulban pár napja bemutatott Huawei Freebuds Pro 2.

A készülék kompatibilis iOS-, Android- és Windows-alapú eszközökkel, egyszerre kettővel is párosítható, továbbá támogatja a fordított vezeték nélküli töltést is. A fülhallgató átlagos használat mellett mintegy 30 óra üzemidőt biztosít.

Hangrendszerét a Huawei az ismert akusztikai mérnöki vállalattal, a Devialet-tel együttműködésben fejlesztette ki.

Prémium és személyre szabott hangzás

A FreeBuds Pro 2 egyedülálló kettős hangrendszerrel rendelkezik. Hangvezérlő szoftvere (Ultra-hearing True Sound Dual Driver) intelligensen koordinálja a két hangsugárzót. A készülék síkmembránt használ az éles és precíz magas hangok előállításához, valamint négymágneses dinamikus meghajtót működtet a közepes és alacsonyabb frekvenciákhoz, így még átütőbben szól a basszus rajta. A fejlett hangátviteli technológiának köszönhetően a fülhallgató rendkívül széles, 14 Hz-től 48 kHz-ig terjedő tartományban képes hangot kibocsátani, így az apró részleteket is pontosan közvetíti.

Hármas adaptív hangszínszabályzó (Triple Adaptive EQ) technológiával szerelték fel, amely automatikusan igazítja a hangot a hallójárat szerkezetének és a hangerőszintnek megfelelően. Ennek köszönhetően a fülhallgató valós idejű, személyre szabott hangélményt nyújt függetlenül attól, hogyan, hol és milyen hangerőn játssza le a felhasználó a zenét.

Továbbfejlesztett, intelligens zajszűrés, zavartalan hívások

A HUAWEI FreeBuds Pro 2 már három mikrofonos aktív zajszűrő rendszerrel (Triple Mic ANC System) rendelkezik, amely a készülék elődjéhez képest 15 százalékkal növeli az átlagos zajszűrés mélységét. Ehhez társul a továbbfejlesztett intelligens, dinamikus zajszűrő technológia (Intelligent Dynamic ANC 2.0), amely pontosan azonosítja a hangkörnyezetet, és kiválasztja a megfelelő zajszűrő módot, amellyel az adott zaj megszüntethető. A technológiának köszönhetően a készülék akár a repülőgép zúgó hangját is kiszűri.

A HUAWEI FreeBuds Pro 2-ben új technológia felel a tiszta, csendes hívás közbeni hangzásért, amelyet a három mikrofonos hívászajszűrő rendszer és a Huawei exkluzív mély neurális hálózatának zajszűrő algoritmusa tesz lehetővé. A készülék pontosan beazonosítja az emberi hangokat, miközben korrigálja a zajszűrést, így a felhasználók tiszta hangminőséget kapnak a hang- és videohívások közben, bárhol is legyenek.

Mindemellett az új, rejtett szélálló kialakítás, valamint az iparági szinten is vezető intelligens szélzajszűrő algoritmusok erős szél esetén is háborítatlan, kiváló minőségű hívásokat tesznek lehetővé.

A Huawei FreeBuds Pro 2 hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. Bekapcsolt aktív zajszűrés mellett akár 4 órányi lejátszási időt tesz lehetővé, illetve 18 órát töltőtokkal együtt. Zajszűrés nélkül pedig 6,5 órányi zenehallgatást, valamint 30 órát a töltőtokkal.

Három színben kapható: Fagyos Ezüst, Kerámia Fehér és Ezüstkék, ára 79.990 forint. Akik július 4. és 31. között vásárolják meg a fülhallgatót, ráadásként egy HUAWEI Band 7 sportórát ad a gyártó.

Borítóképünkön a Huawei FreeBuds Pro 2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!