Samsung Smart Keyboard Trio 500

2021.07.12. 14:54

Bárhol, laptop nélkül is használható, könnyű billentyűzet

Azoknak, akik hatékonyabb, fizikai billentyűzeteket használnának, de nem szívesen hordanak mindenhová laptopot, ideális megoldás lehet.

Forrás: Samsung

A letisztult kialakítású, keskeny billentyűzet remekül elfér egy kisebb táskában és egyszerre akár több eszközhöz is csatlakoztatható, a gyorsbillentyűknek köszönhetően pedig remekül használható multitasking környezetben is.

Több eszközhöz is csatlakoztható

A Smart Keyboard Trio 500 pillanatok alatt beállítható és biztonságosan csatlakoztatható a legtöbb okoseszközhöz. A bekapcsolás után elég lenyomni a Bluetooth gombot, amely értesítést küld a közeli készülékre. Az értesítésen a „csatlakozás” feliratra kattintva megjelenő hatjegyű kód beírása után a billentyűzet használatra kész.

Akár három különböző eszközhöz is csatlakozhat egyszerre Bluetooth-on keresztül, a felhasználók pedig egyetlen gombnyomással válthatnak ezek között.

A laptopon gépelt szövegről egy gyorsbillentyű lenyomásával átválthatnak az okostelefonjukra, hogy megválaszoljanak egy üzenetet.

Az alkalmazások egy érintésre elindulnak

A Samsung Smart Keyboard Trio 500 működése könnyedén testreszabható. A felhasználók minden eszközön kiválaszthatják három kedvenc alkalmazásukat, amelyek azonnal megnyithatók a beépített, programozható gyorsbillentyűk egyikével.

Ha a felhasználók inkább tableten néznének videókat, míg a közösségi médiát telefonjukkal használnák, a Samsung Smart Keyboard Trio 500 ennek megfelelően állítható be, így az indítógombokkal más-más alkalmazást nyithatnak meg minden csatlakoztatott eszközön.

Mint egy PC-n

A Smart Keyboard Trio 500 billentyűzettel egyetlen gombnyomással DeX módba helyezhetők a Galaxy okostelefonok vagy táblagépek. Az egyedi Samsung platform egy gombnyomással asztali számítógépes élményt hoz el a kisképernyős mobileszközökre. Amikor egy laptop hatékonyságára van szükség, a Smart Keyboard Trio 500 és a Samsung DeX együttesen teljeskörű megoldást kínál a jegyzetkészítésre, az e-mailek kiküldésére és az egyéb feladatok hatékony elvégzésére okostelefonon vagy tableten.

A fekete és fehér színben kapható Samsung Smart Keyboard Trio 500 Magyarországon már elérhető 17 990 forintos áron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!