Robotporszívók

2019.09.29. 18:00

Hagyja, majd az Evolveo, az kitakarít

A két új robotporszívó egyike, a H9 WiFi kapcsolattal is rendelkezik és mobilapplikáción keresztül is irányítható.

A robotporszívók előnye, hogy a lakás minden pontját megtisztítják azáltal, hogy egy sajátos rendszer szerint mozognak a padlón, annak minden négyzetcentiméterét bejárva.

A Robotrex H6 számos érzékelővel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy például leessen a lépcsőn. Emellett könnyedén átjut a különböző padlótípusok kapcsolódási felületein.

Kollégája, az Evolveo Robotrex H9 pedig már Smart giroszkópos navigációt használ a minél jobb útvonalak megtalálásához. Az okos navigációnak köszönhetően a porszívó nem megy át újra ugyanazokon a helyeken, így gyorsan kitakarítja a lakást, és a takarítás befejeztével visszatér a töltőalapzatra.

A robotporszívók önállóan, felügyelet nélkül dolgoznak

Emellett ezt a típust már wifi-modullal is ellátták, amivel csatlakozik otthoni hálózathoz, így bárhonnan vezérelhető.

Az alkalmazás lehetővé teszi a porszívó könnyű kezelését, különböző takarítási üzemmódokban történő elindítását, a szívóerő szintjeinek a beállítását, a már kitakarított felület ellenőrzését virtuális térképen, a tervezett takarítás beállítását vagy a porszívó megtalálását.

A legtöbb robotporszívó rendelkezik feltörlő móddal

Így például a Robotrex H6-ban egy 250 ml-es víztartály és egy mikroszálas mop található. A H9-ben nagyobb víztartály kapott helyets a beépített intelligens elektronikus rendszer túlzott nedvesítés nélkül biztosítja a folyamatos vízadagolást, így fapadlóhoz és parkettához is használható.

Oldalkeféinek köszönhetően képes a szőnyegeken, a bútorok körül, a falak mellett, a szobák sarkaiban és más, nehezen elérhető helyeken is takarítani. A két, tisztítófejen elhelyezett forgó kefe gyűjti a port és a nagyobb szennyeződéseket a padlóról.

Borítókép: Evolveo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!