Úszva vagy futva

2019.02.03. 18:00

Igazán a sportban erős a Watch Magic okosóra

Trendi óra lett HD kijelzővel és a nap 24 órájában végzett szívritmus figyeléssel.

A Honor bemutatta legújabb okosóráját. A Watch Magic egyszerre elegáns és sokoldalú: nem kell dönteni stílus és sporteszköz között.

A kifutón a Watch Magic

Nagyfelbontású érintőképernyővel, egy hétre elegendő akkukapacitással, 50 méterig vízálló kivitellel, 24 órás pulzusméréssel és rendkívül pontos GPS-rendszerrel érkezik.

Durva, 326 PPI a kijelző felbontása

Az órafejek rozsdamentes acélból készültek, ehhez képest 32,5 grammjukkal és 9,8 mm-es vastagságukkal a legkönnyebb és legvékonyabb okosórának számítanak. A karcálló kerámia felület speciális eljárással a rozsdamentes acélnál hatszor ellenállóbb, ezzel ígérnek tartós használatot hosszú távon.

Nagyfelbontású, 1,2 hüvelykes AMOLED kijelző 390x390 pixeles felbontása 326 PPI-t jelent, s a gyártó szerint vakító napfényben is jól látható.

Az iparág első kettős lapkakészlet-architektúrájának és a hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően a Honor Watch Magic rendkívül energiatakarékos: egyetlen töltés 7 napos használati időt biztosít, emellett egy teljes napig használható, mindössze 10 percnyi töltést követően.

Hegymászáshoz és víz alá egyaránt

Számos szabadtéri és beltéri tevékenységhez használható, beleértve a hegymászást, a futást, a kerékpározást és az úszást. A készülék legfeljebb 50 méter mélységig vízálló, valamint képes mérni, hogy úszás közben hány karcsapást végzünk, úszásfajtától függetlenül.

Pontos nyomkövetést végez az edzésgyakorlatokról, majd elemzést készít és ajánlásokat tesz a sporttevékenység hatékonyságának fejlesztéshez.

A Watch Magic támogatja a három fő GPS nyomkövetőrendszert (GPS, GLONASS, GALIEO), így sűrű erdőkben és városi területeken is garantált a kényelmes, pontos helymeghatározás, ami különösen hasznos a futó- és kerékpáros utak nyomon követéséhez.

Elérhetővé váltak a SmartCare szolgáltatás funkciói is, s az óra értesítéseket küld a közelgő szállodai foglalásokról és repülési információkról is.

Egészségfigyelés 24 órában

A fitnesz szolgáltatások és a mindennapi használat mellett a Honor Watch Magic pontos, 24 órás szívritmusfigyelést végez, hogy nyomon követhető legyen az egészségi állapot, függetlenül attól, hogy a felhasználó épp fut, vagy alszik.

A nagypontosságú PPG érzékelővel és AI algoritmussal felszerelt TruSeen 3.0 technológia valós időben ad pontos értékelést a pulzusszámról, hogy viselője mindig hozza formáját.

További egészségfigyelő technológiákkal is felszerelték: a TruSleep technológia a lélegzési minták és alvási szokások elemzésével hozzájárul a pihentető, nyugodt alvás megteremtéséhez. A TruRelax valós időben figyeli a vérnyomást a szívfrekvencia-változékonyság (HRV) adatainak kiértékelésével.

A Magyarországra a napokban érkező Watch Magic változattól függően 57 és 64 ezer Ft közötti áron érhető el.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!