MWC előzetes

2019.02.24. 18:00

Kivételes árazást ígér az LG az új középkategóriás okostelefonjaira

Három újdonságot mutatnak be az MWC-n: prémium tulajdonságokkal, fejlett technológiai megoldásokkal és stílusos kialakítással debütálnak, kedvező áron.

Fotó: Shutterstock

Forrás: Shutterstock

Hogy a LG Q60, K50 és K40 pontosan mennyire is lesz olcsó, azt a gyártó csak a rövidesen nyíló Mobile World Congressen fogja elárulni.

Annyit belengettek, hogy a középkategóriás mobilokat nagyméretű, csúcsminőségű kijelzővel és mesterségesintelligencia-funkciókkal vértezték fel, így immár az ebben a szegmensben készüléket kereső vásárlóknak sem kell a kedvezőbb ár miatt kompromisszumot kötniük.

Mindegyik készülék az LG HD+ FullVision kijelzőjével lett felszerelve: a Q60 és a K50 6,26 hüvelykes, a K40 5,7 hüvelykes képernyőt kapott.

Vékony keret és persze itt is MI

Előbbi kettő esetében az előlapi kamera a képernyő tetején vízcsepp formára alakított szenzorszigetben kapott helyet, ami egyrészt a teljesebb FullVision- és játékélményt, másrészt a kényelmes kommunikációt szolgálja. Mindhárom okostelefon esetében a vékony keret garantálja a kényelmes fogást és az egykezes használatot.

A mesterségesintelligencia-szolgáltatások eddig leginkább a zászlóshajó készülékekre voltak jellemzők, most azonban a Q60, a K50 és a K40 is megkapta ezeket a funkciókat.

Az AI Cam hatékonyan felismeri a kamerán keresztül látott tárgyakat, és a legjobb eredmény eléréséhez szükséges fotómódot ajánlja a felhasználónak. A dedikált Google Assistant gomb az okostelefonokon legtöbbet használt virtuális asszisztenshez biztosít közvetlen hozzáférést.

3D Surround Sound technológiával

Mindhárom készülék DTS:X 3D Surround Sound technológiát kapott, így — minőségi fülhallgatón keresztül — a zenehallgatás a legmagasabb igényeket is is kielégíti. Ez a csúcsminőségű audiotechnika hatékonyan szimulálja a 7.1 csatornás térhatású hangrendszereket.

Ezekben is megsokasodtak a hátlapi kamerák

A 13 megapixeles előlapi kamera mellett az LG Q60 három hátlapi kamerát is kapott: egy 16 megapixeles, fázisérzékelő autófókusszal (PDAF) ellátott lencsét, egy 5 megapixeles szupernagylátószögű, valamint egy 2 megapixeles mélységérzékelő kamerát – utóbbi használatával olyan kép készíthető, ahol a fotózott személy vagy tárgy mögött elmosódik a háttér.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!