Nehéz ártani neki

2020.01.20. 15:15

Leejti a mobilt? Itt az olcsó, vízálló strapatelefon

És ami nagyon fontos lehet túrázóknak, terepen dolgozóknak: az akku kapacitása az átlagosnak majdnem kétszerese.

Forrás: Shutterstock

Az Evolveo StrongPhone G7 azok számára készült, akiknek olyan okostelefonra van szükségük, ami strapabíró, és nem árt neki a víz, a por, vagy a sár. Rendelkezik az IP68 tanúsítvánnyal, tehát ellenáll a pornak és 1,5 méterig vízbe merítve 30 percig vízálló. Ergonomikusan kialakított házát gumifelület fedi, oldalait pedig a torziós szilárdság növelése érdekében fémlemezek egészítik ki.

A gyártó azt ígéri, hogy az Android 9.0-et futtató rendszerrel a mobil nagy, 6500 mAh akkumulátora

problémamentes üzemelést biztosít akár öt napra is.

Több feladat egy időben történő zavartalan végrehajtásához elegendő teljesítményt nyújt a 64-bites nyolcmagos 2.0 GHz frekvenciájú processzor, a nagy teljesítményű ARM Mali-G71 MP2 grafikus processzor és a 3 GB operatív memória. A MediaTek CorePilot technológia lehetővé teszi, hogy a processzor nyolc magjának teljes teljesítményét használja a felhasználó, vagy akár kikapcsolja a kívánt teljesítménytől függően, anélkül, hogy túl hamar lemerítené az akkumulátort. A kissé szűkös 32 GB belső memória microSDHC kártyával bővíthető.

A StrongPhone G7 széles betekintési szögű, 18:9 képarányú, 5,7” kijelzővel rendelkezik, amely fokozottan ellenáll a karcolásoknak és repedéseknek. Nagy méretét filmnézésre vagy akár játékra is lehet használni. A telefon 13 megapixeles fényképezőgéppel és külön expozíció gombbal rendelkező LED-es vakuval látták el. Emellett képes a videók Full HD minőségben történő felvételére is. Praktikus kiegészítője a vezeték nélküli töltés lehetősége, így anélkül tölthető a készülék, hogy tápkábelre lenne szükség.

A készülék kilencvenezer forint alatt kapható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!