Nem csak mozgásra

2019.03.16. 06:00

Itthon is elérhető a Samsung sportos okosórája

A Samsung Galaxy Watch Active közel negyven különböző mozgásformát képes felismerni.

Forrás: Shutterstock

Elegáns kütyü, de igazán azért mégis a testmozgásban van otthon: a már előrendelhető, március 22-től kapható új készülék nem csak az edzőteremben, terepen is megállja a helyét.

Remekül bírja az extrém körülményeket, a beépített GPS akár ötven méteres mélységben is használható, emellett pedig katonai szabványoknak megfelelő ellenálló képességekkel rendelkezik, így bárhol, bármikor mondhatni bevetésre kész.

A Galaxy Watch Active hét különböző mozgástípust, ezen belül harminckilenc mozgásformát ismer fel. Az eszköz emellett képes a stressz-szint és a pulzus monitorozására is, így teljeskörű támogatást biztosít az egészséges életmódot követőknek.

Az okosórát nem csak az edzőterem falai között használhatjuk, bármikor kivihetjük a szabadba is, sőt egészen extrém sportok közben is érdemes viselni.

Például ezekkel a mozgásformákkal is tesztelhetjük az okosóra és a saját határainkat is.

Terepfutás

A tájékozódási futás alapkelléke az iránytű, amely a Galaxy Watch Active része. A tájékozódásban persze a kerékpárosoknak is jól jöhet.

Rafting

Vízálló kialakításával ellenáll a vad folyók megpróbáltatásainak, és a túra során végig figyeli az aktivitást.

Ejtőernyőzés

Ha a földet érés után is szeretnénk emlékezni arra, mi történt, elég csak megnézni a rögzített adatokat. A megfelelő eszköz ilyen extrém körülmények között is figyeli a testünk reakcióit, és érkezés után különféle légzőgyakorlatokat is ajánl annak érdekében, hogy újra kiegyensúlyozottak legyünk.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!