Kihagyhatatlan

2019.09.19. 06:00

Most ingyen letölthető az egyik legjobb videójáték PC-re

Meghatározatlan időre teljesen díjmentesen és jogszerűen letölthető minden idők egyik legkedveltebb játéka. Érdemes gyorsan elcsípni.

Mostanában egymással versengenek a legnagyobb játékgyártók, köztük a Steam, az Epic Games, Battle.net, és GOG Galaxy, hogy kedvezményekkel, ingyenes játékokkal a sajt launcherüket tolhassák a játékosok gépére.

Bizonyára a Steammel folytatott viták eredménye, hogy a gyártók rendre saját játékindítókat dobnak piacra.

Most éppen a Rockstar nyomul a saját Games Launcherének terjesztésével: aki letölti a cég (természetesen ingyenes) indítóját, kap ajándékba egy Grand Theft Auto: San Andreas játékot.

Ez ugyan nem éppen egy mai darab, de a rajongók szerint a GTA egyik legjobb része: a Grand Theft Auto széria hatodik, és harmadik teljesen 3D-s része.

A kitalált amerikai San Andreas államban játszódó rész először PlayStation, majd PC-n, Xboxon, majd pár éve Androidon is megjelent játék nagy siker lett és számos díjat nyert.

Beszerzéséhez lépjünk a Rockstar Games Launcher letöltési oldalára, válasszuk ki a telepítő fájlt, ha még nem lenne, s készítsük el a Rockstar Social Club-fiókunkat. Első bejelentkezés után már meg is kapjuk a Grand Theft Auto: San Andreast.

Borítókép: Rockstar Games

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!