Titánötvözetből

2020.09.24. 06:00

Nagyon profi, nagyon drága: Galaxy Watch3 Titanium

Bemutatta a Samsung a Galaxy Watch3 okosóra Titanium változatát, melyben a sikeres okosóra megoldásai prémium kialakítást kaptak.

Forrás: Shutterstock

A Galaxy Watch3 a luxuskarórák aprólékos kidolgozottságával, prémium anyaghasználattal és az ikonikus forgatható gyűrűvel érkezik. A gyártó most először titánötvözetből is elkészítette legújabb okosóráját, így egy elegáns és könnyű kialakítású modell született meg.

A Galaxy Watch3 Titanium kiadásában megtalálhatók a Watch3 legkedveltebb funkciói. A sokoldalú okoseszköz kényelmes viseletet, széleskörű egészségügyi funkciókat és sportmegoldásokat biztosít.

A felhasználók egészségének megőrzése érdekében az eszköz a hardveres megoldásokon felül olyan fitnesz és wellness funkciókkal bővült, mint a véroxigén-szint mérés (SpO2), az otthoni edzésprogramok vagy az alvás kiértékelés.

A Titanium változat Magyarországon már kapható 229 ezer 990 forintos áron. Bevezetéskor Titán szürke színben, 45mm-es, Bluetooth verzióban érhető el.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!