változás

2019.12.28. 13:20

Nincs többé hátsó kapu a Messengerbe

Kötelező Facebook-fiókot létrehozni a használatához.

Forrás: Shutterstock

Mark Zuckerberg eredeti chatszolgáltatásának felhasználói talán nem is tudják, de 2015-ben elérhetővé vált a lehetőség a Messenger Facebook-fiók nélküli használatára, ebben az esetben telefonszámmal lehetett regisztrálni a csevegőbe – írja az Origo.

A lehetőséget elsősorban a fejlődő piacokon való gyorsabb terjeszkedés miatt vezette be a cég, így kívánta megkönnyíteni a csevegő használatának megkezdését.

Emellett minden bizonnyal reménykedett abban, hogy a telefonszámmal regisztrálók idővel Facebook-fiókot is létrehoznak majd maguknak.

A közösségi hálózat most a lehető legnagyobb csendben megszüntette az opciót, állítólag nagyon kevesen éltek az elmúlt olyan négy évben a telefonszámos regisztráció lehetőségével, a Messengert használók oroszlánrészének van Facebook-fiókja.

Aki a múltban a telefonszámával regisztrált a szolgáltatásba, de nincs Facebook-fiókja, az továbbra is képes használni a csevegőt.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!