Katonai szabványon

2021.06.20. 06:00

Régi néven új motoros: megérkezett a motorola defy

A por-, víz- és ütésálló okostelefon 6,5 hüvelykes HD+ kijelzőt és 5.000 mAh-s akkumulátort kapott.

Forrás: Motorola

A Motorola bejelentette a motorola defy-t, az új, masszív kialakítású okostelefonját. A Motorola és a Bullitt Group együttműködésében készült erőteljes okostelefon hosszú üzemidővel, a szabadtéri kalandok során éppúgy megállja a helyét, mint mindennapos használat közben.

Az IP68 szabványnak megfelelő készülék

1,5 méteres mélységig bírja a vizet akár 35 percen keresztül,

köszönhetően a készülékház dupla tömítésének. Mindemellett tesztelték 1,8 méteres magasságból való leejtés során, és

megfelel a MIL SPEC 810H katonai szabványnak, így ellenáll az extrém hőmérsékletnek, az erős rázkódásnak.

A motorola defy megalkotásakor elsődleges szempont volt, hogy átfogó védelmet biztosítson azokkal a károkkal szemben, amik a telefonokat a leggyakrabban érik. Akár az autó tetejéről esik le, akár folyadék cseppen rá vagy éppen tűző napnak van kitéve, a készülékház nagy fokú védelmet biztosít. A készülék masszív kialakítása pedig azt is lehetővé teszi, hogy szappanos vagy tisztítószeres vízben lemosható legyen.

A csúszásmentes hátlapon található a 48 MP-es szenzor f1.8 rekeszértékkel, Quad Pixel technológiával, amivel a nap bármely szakában kiváló képeket lehet készíteni, fényviszonyoktól függetlenül. A fotókat, videókat a 6,5 hüvelyes HD+ kijelzőn nézhetjük újra, amit Corning Gorilla Glass Victus bevonat véd a sérülésektől. A gondtalan használatot az 5.000 mAh-s akkumulátor garantálja, TurboPower töltéssel.

A levehető csuklópánttal ellátott defy elérhető Magyarországon június 21-től fémes zöld és fekete színben, 114 ezer 990 forintért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!