Díjeső

2019.09.17. 13:09

Tarolt a Huawei az idei IFÁ-n

Húsznál több díjat kapott a kínai vállalat az idei IFA (Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai és Háztartásigép-vásár) kiállításon.

Employees work at a Huawei store in Dongguan, Guangdong province on August 9, 2019. - Chinese telecom giant Huawei unveiled its own operating system on August 9, as it faces the threat of losing access to Android systems amid escalating US-China trade tensions. (Photo by FRED DUFOUR / AFP)

Forrás: AFP/ Fred Dufour

A vállalat termékei közül az új chipkészlet, a vezeték nélküli fülhallgató, valamint a zászlóshajó okostelefonja számos neves szakmai portál elismeréseit tudhatja magáénak.

A Huawei Technologies legújabb chipkészlete, a Kirin 990 (5G) minden korábbinál fejlettebb teljesítményének, energiahatékonyságának, valamint mesterséges intelligencia-megoldásainak, a FreeBuds3 vezeték nélkül fülhallgató pedig a világ első duál-mód Bluetooth 5.1 Soc-nak köszönheti elismeréseit.

A legnevesebb szakmai portálok,

többek között az Android Authority, az Android Central és az Ubergizmo

egyöntetűen méltatták a Huawei legújabb innovációit.

A 27 ország 55 elektronikai magazint tömörítő szövetsége, az EISA a vállalat idén márciusban bemutatott zászlóshajó-készülékét, a P30 Pro-t választotta a 2019-2020-as év legjobb készülékének.

Borítókép:AFP/ Fred Dufour

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!