Szurkolj, játssz, nyerj!

2020.11.07. 10:33

Szurkolj a megyédnek és nyerj értékes nyereményeket!

Újabb nyereményjátékon vehetsz részt a Megyék Csatája – Országos E-sport Verseny kapcsán.

Megkezdődtek a Megyék Csatája FIFA csoportkörei, ahol a megyék legjobbjai mérik össze erejüket a régiós csoportkörökben. Ennek megünnepléseként a szervezők egy nyereményjátékot dobtak össze, amiben bárki részt vehet. Az értékes nyereményekért az alábbi feladatokat kell teljesítened.

 • Készíts egy Instagram storyt, amiben megmutatod hogyan szurkolsz a Megyék Csatája játékosainak
 • A storyban jelöld meg a megyekcsataja.hu profilt, és használd a „megyekcsataja” keresőszóra előjövő Gyphy matricák valamelyikét
 • Kövesd be a @megyekcsataja.hu Instagram oldalt, hogy lássák a szervezők mit alkottál!
 • A legjobb storykat reposztolja a Megyék Csatája Instagram oldala. A reposztolt storyk között 5 db 15 000 Ft értékű MediaMarkt vásárlási utalványt sorsolnak ki!
 • A reposztolt storyk a megyekcsataja.hu oldalon fókuszban is megtalálhatóak lesznek
 • A játék 2020. november 15-én 20:00-kor zárul, addig van lehetőséged elkészíteni az instastorykat. A sorsolás 2020. november 16-án 14:00-kor történik, a nyerteseket a játék szervezői privát üzenetben értesítik.

  Fontos! 18 év alattiak kizárólag a törvényes képviselőjük jóváhagyásával vehetnek részt a játékban, amit a nyertesektől kérnek a szervezők. A játékszabályzat linkje elérhető a bioban.

  A Megyék Csatája FIFA 21 PS4 és Xbox mérkőzéseit a Megyék Csatája Facebook oldalán követheted élőben, a League of Legends összecsapásokért látogass el a Megyék Csatája oldalára vagy a Megyék Csatája hivatalos Twitch csatornájára.

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!