Hallgassa élőben!

Megyék Csatája – Képeken a verseny legérdekesebb statisztikái

Záporoztak a gólok FIFA 21-ben, League of Legendsben Hecarim kapta a legnagyobb figyelmet.

Véget értek a Megyék Csatája FIFA 21 PS4 és Xbox versenye, valamint a League of Legends torna mérkőzései. Bátran ki lehet jelentei, hogy az egész ország megmozdult, több ezer regisztráció érkezett be a hivatalos oldalon.

Végül FIFA 21-ben PS4 platformon Endline03 kettős győzelemmel, Xbox One konzolon Sero egy nagyon szoros 2-1-gyel zsebelte be a főnyereményt. LoL-ban a Budapesti Griffeket megállították a Nógrádi Tollas Vitézek, ezzel ők vihették haza az 500 000 forintos fődíjat.

A nevezés alsó korhatára 16 év volt, néhány versenyző közvetlenül a Megyék Csatája indulása előtti pár hétben szerezte meg a jogot az indulásra. Általánosságban kijelenthető, hogy Pest megye, valamint Budapest volt a legaktívabb mindkét versenyjátékban.

FIFA 21-ben mindkét döntőben a rövidebb eredménylistával büszkélkedő játékos diadalmaskodott, ez is mutatja, hogy a Megyék Csatája mezőnye mennyire erős volt valójában.

Az PS4-es e-sportolók bár többször vették be ellenfeleik hálóját, de összességében gólokban gazdag mérkőzéseket követhettek figyelemmel a nézők az egész versenyen.

 

Hozzászólások

ezt nem állította le / 49 perce
ENSZ: a koronavírus-járvány nem lassította le a klímaváltozást
bolti szarka / 52 perce
Többször lopott a 66 éves asszony egy balatonfüredi áruházból
Szabálysértési értékre, üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség azzal a 66 éves asszonnyal szemben, aki 2021 májusától kezdve, több mint egy hónapon át lopott az egyik balatonfüredi áruházból.
Bárki lehet bárkiből
Eljött, amitől a Deepfake kutatók mindig is tartottak
Mondhatni gombnyomásra tetszőleges arcra ki lehet cserélni a fejeket az élő(!) videókban.
Sport / 21 perce
Minden idők legnagyobb tanterem- és uszodaépítési programja zajlik
Jelenleg mintegy 40 milliárd forint értékben több mint 100 településen zajlanak ilyen beruházások.