Egyéb

2008.04.18. 03:00

<u>Az igazi férfi esete a fekvőr rendőrrel</u>

Lapunk közösségi portálja számos szórakozási, véleményalkotási lehetőséget kínál. Az alábbiakban ezekből válogattunk.

Mátyus Tamás

Az igazi férfi 
Ha röviden kell válaszolni a kérdésre, milyen az igazi férfi, azt lehet mondani: szőrös, nagy darab, kopasz és őrülten horkol...  Egy férfi, pláne, ha igazi, mindenképpen nagy. Nem feltétlenül magas, de masszív. 

Ez biztos valami ősi ösztön, az emberiségnek abból a korszakából, amikor udvarlásnak még az számított, ha a nőt a hajánál fogva húzták be a barlangba... Persze, szép a kidolgozott, izmos férfitest de igazán szeretni egy férfi, az igazi férfi testében a hibákat, a tökéletlenséget, az emberit lehet. 

Egy szőrös mellkason a tenyérnyi sima bőrt, a gömbölyödő hasat... Érdekli a folytatás? Elolvashatja az enteón az Ami csak az eszembe jut című blogban. 

Segít a fekvő rendőr? 
Autóban ülve azon bosszankodunk, ha a másik autós túl gyorsan vagy éppen túl lassan halad, index nélkül kanyarodik előttünk, vagy szidjuk azokat, akik nem a zebrát használják az úttesten való átkelésre.  

A gyalogosok ezzel szemben sokszor arra panaszkodnak, hogy az autósok száguldoznak az utakon, nem figyelnek rájuk. Mondják, még a zöld lámpánál sem lehet elég körültekintő az ember, mielőtt lelép a járdáról az úttestre. 

Kérem szépen, megoldható lenne, hogy az autósok megálljanak, ha pirosat mutat a lámpa? Igazán nagyon örülnék neki. 

Megkérdezhetném, hogy miért kell ennyire rohanni? Tényleg van értelme? - írja az egyik enteózó.  

Van, aki a fekvő rendőrök mind sűrűbb elhelyezésére szavaz, más egyáltalán nem tartja ezt jó megoldásnak. 

Önnek mi a véleménye? Szóljon hozzá a témához az enteo fórumán a Gyalogos szeretnék maradni című topikban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!