Egyéb

2014.01.20. 15:51

Napló - Keres a szíved párját – játékszabályzat

Játékszabályzat:

A „Keresd a szíved párját” elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban „Játék”) szervezője a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. (székhely, 8200 Veszprém, Házgyári u. 12.), a továbbiakban „Szervező”).

A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervező alkalmazottai (Ptk. 685 (b) bekezdése), valamint akik a munkájuk során, folyamatosan, különösebb erőfeszítés nélkül hozzájuthatnak a játékban résztvevő napilapok egyes lapszámaihoz, így a Szervező és a nyomda munkatársai, lap előfizetéses és árus terjesztésben dolgozók, hírlapkézbesítők, hírlapárusok, és mindezek közeli hozzátartozói.

A Játék 2014. január 20-án kezdődik és 2014. január 25-ig tart.

4.1   Játékleírás

A Szervező 2014. január 20. és 2014. január 25. között megjelenteti a Játék hirdetését az általa kiadott Napló napilapjában.

Január 22-én és január 24-én a hirdetésben megjelenik egy szelvény egy kérdéssel, valamint január 24-én az aznapi, és következő 1 napi számban, összesen 2 darab fél szív alakú sorszámmal ellátott kupon. A játékosoknak az a feladata, hogy válaszoljanak a szelvényen feltett kérdésre, adják meg szükséges adataikat, gyűjtsék össze a lapokból a kuponokat és ragasszák fel a szelvényre.

A pályázatokat (a kivágott szelvényt a kuponokkal) lezárt borítékban kell beküldeni a következő címre:

Napló Valentin-játék

Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft.

Marketing osztály

8200 Veszprém, Házgyári u. 12.

A nyereményszelvények végső beküldési határideje: 2014. január 31.

A kivágott kuponokkal együtt beazonosíthatóság miatt, a játékosnak a szelvényen feltétlenül meg kell adnia nevét, címét és telefonszámát.

4.2   Nyeremények

A szabályos pályázatot beküldő között a játék végén kisorsolunk:

1 darab 2 személyre szóló 2 éjszakás wellness pihenés zalakarosi Hotel Karos Spa**** hotelben
1 darab 2 személyre szóló 2 éjszakás pihenés a zalakarosi Aranyszarvas Panzióban

4.3   Sorsolás

Nyilvános sorsolás 2014. február 4-én 7 óra 30 perckor, közjegyző jelenlétében a Szervező telephelyén (8200 Veszprém, Házgyári u. 12.) fog történni.

A Játék során egy-egy pályázó korlátlan számú pályázatot küldhet be. A sorsoláson összesen nyereményenként 2-2 tartalék nyertes kihúzása történik meg, akik szabálytalan pályázat kihúzása esetén a húzás sorrendjében lépnek elő nyertesekké. A nyerteseket telefonon értesítjük, és névsorukat az érintett lapban közöljük.

A résztvevők a játékkal kapcsolatos további információért hívhatják a 88/541-648-as telefonszámot, hétfőtől-péntekig 10.00 és 14.00 óra között.

A Szervező vállalja a nyereményekhez tartozó adóterhek megfizetését.

7.1   A nyertesek nevét és lakóhelyét (helyiségnév és irányítószám) a Szervező a részvétel során a sorsolást követően az érintett napilapban közli, a nyerteseket ezen kívül telefonon is értesítjük.

7.2   A résztvevők a jelen Játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező díjmentesen felhasználhatja a résztvevők személyi adatait és személyes jellegű információit (név, vezetéknév, cím, telefonszám, stb.) az érdekeltségébe tartozó kiadványok és cégek marketing tevékenysége és a jelen Játék lebonyolítása és dokumentálása céljára.

7.3   A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményeket a Szervező ügyfélszolgálati irodáiban adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a nyertesek nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló audio, fotó és video anyagokban.

7.4   Amennyiben a nyertes fiatalkorú, a nyeremény átvételére törvényes képviselője jogosult.

7.5   A Játék résztvevői részvételükkel minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan elfogadják ezen hivatalos játékszabályt. A játékszabályban nem szabályozott minden egyéb kérdésre a többszörösen módosított 1959. évi IV.törv. a Ptk. vonatkozó §-i értelemszerűen irányadóak. A játékszabály módosításának jogát a Szervező fenntartja.

7.6   A Kiadó számára nem felróható esetekben (pl.: alvállalkozói elállás a szerződéstől) fenntartja a jogot az ajándékok egyoldalú megváltoztatására. A Kiadó vállalja, hogy ilyen vis mayor esetekben minden tőle elvárhatót megtesz a játékosok kártalanítására, de a játékosok vállalják, hogy ebben az esetben Kiadó felé ezen események bekövetkeztekor jogi követeléssel nem élnek.

2014. január 18.

Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!