Egyéb

2017.07.04. 12:07

Forma-1 játékszabályzat

A Pannon Lapok Társasága online Forma-1-es játékának hivatalos játékszabálya

1. Az akció szervezője

A játék (a továbbiakban: Akció) szervezője a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. (székhely: 8200 Veszprém, Házgyári u. 12. ,a továbbiakban: Szervező).

2. Az Akcióban részt vevő személyek

Az Akcióban részt vehet minden természetes személy (a továbbiakban: Játékos), kivéve a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 8:1.§ (1) bekezdése).

3. Az Akció időtartama

Az Akció 2017. július 4-én kezdődik, és 2017. július 11-ig tart.

4. Az Akció menete

A játék lényege, hogy regisztrációt követően, a bejelentkezett a Játékos a kérdésre helyesen válaszol. Minden Játékos minden nap újra játszhat, növelve ezzel az esélyeit, de egy nap csak egyszer lehet részt venni a játékban.

A nyertesek sorsolás útján kerülnek kiválasztásra a játékban regisztrált résztvevők közül, a játék lezárását követő napon, 2017. július 12-én. A nyertes értesítése a regisztrációnál megadott e-mail-ben történik, így a részvételhez ezek megadása kötelező!

A Szervező a regisztráció során megadott adatok valódiságát nem vizsgálja, azért kizárólag a játékos felel.

Az alábbi nyeremények kerülnek kisorsolásra:

A helyes választ beküldők között 1 db páros belépőt sorsolunk ki a Forma 1 Magyar Nagydíj 2017-re.

5. Információ az Akcióról

A hivatalos játékszabály az alábbi honlapokon olvasható:

www.duol.hu
www.feol.hu
www.vaol.hu
www.veol.hu/
www.zaol.hu

6. Adó

6.1. A Szervező vállalja, hogy a nyertes nevében a nyereménnyel kapcsolatban felmerülő nyereményadó, személyi jövedelemadó vagy egyéb, esetleges járulék megfizetését. Az ezeken kívül felmerülő más adó, díj és illeték, illetve minden kapcsolódó költség a nyertest terheli. A nyeremény pénzre nem válthatók.

7. Vegyes rendelkezések

7.1. A nyerteset a Szervező a sorsolást követően telefonon vagy e-mailben értesíti.

7.2. A Szervező a termék és kellékszavatosságért, valamint a jótállásért a felelősséget kizárja, hibás termék esetén a nyertes közvetlenül a gyártóhoz vagy a forgalmazóhoz fordulhat.

7.3. A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményen túlmenő egyéb nyereményt.

7.4. A résztvevők a jelen Akcióban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy

a) a Szervező visszavonásig díjmentesen kezelheti a Játékos által a regisztráció során megadott személyes adatait (név, vezetéknév, cím, telefonszám, e-mail cím) .

b) a Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményt nyilvános program keretében adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a nyertes nevét és fotóját a Szervező print és online kiadványaiban. A Játékos a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező róla fényképfelvételt, vagy videofelvételt készítsen, és azt nyilvánosságra hozza.

d) Jelen akcióban való részvételével a játékban részt vevő személyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. marketingakciókhoz, promóciókhoz visszavonásig felhasználja.

7.6. A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos Játékszabályzatot, mely a Szervező honlapján, illetve  a online hírportálokon elérhetőek.

Veszprém 2017. július 4.

Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!