Csinos és koronás

2018.07.08. 07:06

Vasárnap kiderül, ki a legszebb a vidéken

Az idei Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny döntőjét élőben sugározza a Duna Televízió és a Duna World csatorna.

Budapest, 2018. június 13. A 2018-as Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny indulói a budapesti Fröccs Terasz vendéglátóhelyen tartott sajtótájékoztatón 2018. június 13-án. MTI Fotó: Kovács Tamás

A nagyszabású gálaműsorban négy körben négy különböző öltözékben vonul végig a kifutón a 16 döntős lány. A zsűritagok és a nézők elsőként bikiniben láthatják a versenyzőket, majd ezt követi az úgynevezett kreatív tour, amelyet idén a labdarúgó-világbajnokság ihletett. Ezután nemzeti öltözetben, majd végül estélyi ruhában lépnek színpadra a finalisták. Az egyes tourok után a zsűritől a 2-2 legkevesebb pontot kapott lány fog kiesni.

A 2018-as Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny indulói
Fotó: Kovács Tamás / MTI

Az este folyamán a magyar zenei élet képviselői mellett a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál zsűrikedvence, az osztrák Cesár Sampson is színpadra lép. A nyitányban Freddie gospel kórussal mutatja be legújabb dalát, a bikinis körben Berkes Olivér új dala mutatkozik be, míg a kreatív tour-ban az idei Eurovíziós Dalfesztivál osztrák indulója, Cesár Sampson énekli el versenydalát. A művész a dalverseny döntőjében a zsűri pontszámai alapján az első helyen, összesítésben a harmadik helyen végzett.

A nemzeti öltözékhez illő, jól ismert népdalt öltöztet új köntösbe Nika és a Fool Moon, míg az estélyi ruhás kör eleganciáját Berkes Olivér, Freddie, Király Viktor és Veréb Tamás exkluzív előadása fogja emelni. Az est további részében Király Viktor is színpadra lép egyik szerzeményével, majd Vastag Csaba mutatja be legújabb dalát és a fiatal tehetség, Zävodi tévés dalpremierjére is itt kerül sor.

Az est műsorvezetői Kraszkó Zita és Kovács Kokó István lesznek.

A győztes a Miss World Hungary koronáját viseli majd egy évig és ő képviselheti Magyarországot a Miss World világversenyen. Ezen kívül a verseny két udvarhölgyét is díjazzák, valamint idén is van közönségszavazás.

Kraszkó Zita és Kovács Kokó István műsorvezetők a 2018-as Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny sajtótájékoztatóján
Fotó: Kovács Tamás / MTI

A közönség a www.mediaklikk.hu/magyarorszag-szepe/versenyzok oldalon vagy a MédiaKlikk Plusz applikáción szavazhat kedvencére. Az itt legtöbb szavazatot elérő lány A legszebb mosoly cím birtokosa lesz.

Idén ötszáz jelentkező közül több körben választották ki azt a húsz lányt, aki beköltözhetett a felkészítő táborba Visegrádra. Ott a versenyzők majdnem két héten át különféle házi versenyeken mérették meg magukat: a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúztak, így alakult ki a döntős mezőny.

Borítókép: A 2018-as Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny indulói a budapesti Fröccs Terasz vendéglátóhelyen tartott sajtótájékoztatón 2018. június 13-án.

Forrás: MTI Fotó: Kovács Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!