Autósüldözés

2022.08.02. 17:00

Ámokfutó menekült a rendőrök elől a fővárosban (videó)

Azonnal menekülni kezdett, amikor meglátta a rendőröket a visszapillantó tükrében egy férfi Budapesten. Ebben minden bizonnyal közrejátszott két lopott motor is. A férfit a rendőrök egy idő után már nem üldözték, nehogy baleset történjen, inkább később, a rendszáma alapján kapták el. Közben két motort is találtak a lakásában, és kiderült, hogy a jogosítványát már korábban elvették, és súlyos testisértés miatt körözték – írja az Origo.

A rendőrök múlt héten vettek észre a Rákóczi hídon egy autót, amelynek sofőrje nagyon gyorsan vezetett, és index nélkül cikázott a többi autós között, hogy jobban haladjon. A rendőrök bekapcsolták a szirénát, de a férfi nem állt meg, hanem még gyorsabban kezdett hajtani a Soroksári út felé. Az egyik kereszteződésben, a Rákóczi híd alatt a járdán keresztül fordult vissza és menekült tovább. Mindezt olyan sebességgel tette, hogy a hátul összetört autónak a csomagtartója is kinyílt.

A rendőrök ezután döntöttek úgy, hogy nem üldözik tovább, nehogy tragédia történjen. A rendszáma és a térfigyelő kamerák felvételei alapján kezdték el keresni. Kiderült, hogy a sofőrnek korábban elvették a jogosítványát, és súlyos testi sértés miatt keresték. 

A teljes cikk ITT olvasható.

Borítókép: videóból kivágott fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!