Thaiföld

2019.04.17. 08:08

A parttól 220 kilométerre mentettek ki egy kutyát a tengerből

A kutyust egy thaiföldi olajfúrótorony munkatársai vették észre.

This handout from Vitisak Payalaw taken on April 12, 2019 and released to AFP on April 16, 2019 shows Boonrod the dog after he was rescued by workers on an oil rig off the coast of the Gulf of Thailand. - An exhausted dog found paddling 220 kilometres (135 miles) off the Thai coast is set for a new lease on life after an oil rig worker who rescued him promised to adopt the plucky pooch. (Photo by Handout / VITISAK PAYALAW / AFP) / -----EDITORS NOTE --- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / VITISAK PAYALAW " - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS - NO ARCHIVE

Forrás: AFP

Fotó: Visitak Payalaw

A vízben kapálódzó, a Fülöp-szigeteken honos barna keverék kutyára (aspin) a fúrótorony közelében lettek figyelmesek az olajbányászok. Amikor a munkások integetni kezdtek, az állat feléjük úszott, és kimerülten, de sikeresen feljutott a toronyra.

Nem tudni, hogyan kerülhetett a kutya a vízbe ilyen messze a szárazföldtől. Egyes thaiföldi sajtójelentések azt gyanítják, hogy egy arra haladó halászhajóról esett a tengerbe.

Fotó: AFP/Watchdog Thailand

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!