Botrányos viselkedés

2018.08.09. 07:00

Elvették a kutyákat az engedetlen svájci turistától Szlovéniában

A nő hetek óta azzal borzolja a kedélyeket Koperben, hogy az autójában hagyja állatait a nagy hőségben.

Blue eyed dog looking out from car window, portrait

A 46 éves svájci nő három kutyáját hétfőn Koperben vették el, miután sokadik alkalommal hívták ki a rendőröket aggódó állampolgárok. Kiszabtak rá továbbá 800 euró (255 ezer forint) bírságot, miután a múlt héten a helyszínen kifizetett egy másik, 1105 eurós (353 ezer forint) pénzbüntetést.

Az előző bírságot azért szabták ki rá, mert szidalmazta egy vendéglátóhely alkalmazottait és a járókelőket, akik figyelmeztették a forró autóban hagyott kutyákra és nem működött együtt a kihívott rendőrökkel, sőt őket is sértegette, így azok végül kényszerítő eszközt alkalmaztak.

A nő először július 13-án hívta fel magára a figyelmet azzal, hogy a koperi vasútállomás előtt hagyta az autóban a kutyákat és azóta több alkalommal is botrányt okozott viselkedésével.

Bár az autó ablakait résnyire kinyitotta, olykor vizet is hagyott a kocsiban az állatoknak, sőt a legutóbbi incidens alkalmával, hétfőn már árnyékban tette le az autóját, a rendőrök „visszaeső elkövetőnek” minősítették, ezért elvették tőle az állatait.

Borítóképünk illusztráció. Forrás: AFP / Gonçalo Barriga / Cultura Creative

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!