szavazásértékelés

2019.09.26. 10:44

Olvasóinknak nem kellenek az extrém gesztusok

Megelégszenek a nagy szavakkal és egy kis romantikával.

Forrás: Shutterstock

Egy amerikai férfi, Steven Weber Jr. a víz alá merülve szerette volna megkérni barátnője kezét egy romantikus nyaraláson. Egy különleges hotelben szálltak meg, amelynek alsó része tengerszint alatt van. Szobájuk egyik ablaka közvetlenül az óceánra nézett. Itt merült víz alá a férfi, majd egy lezárt tasakba rakott papírt mutatott fel, amire azt írta párjának,

hogy nem tudja elég ideig visszatartani a lélegzetét, hogy elmondja, mennyi mindent szeret benne.

A nő az ablaküveg túloldaláról nézte és kamerázta végig a férfit, aki ezután megfordította a papírt. A másik oldalra már egy kérdést írt: hozzám jössz feleségül? Weber elővett egy gyűrűt is, míg párja nevetve, boldogan mondott igent. Ezt azonban a férfi nem hallhatta, ugyanis nem jött fel a felszínre.

[eweb-voting id="3090408"]

A szomorú eset kapcsán olvasóinkat is megkérdeztük.

Legnagyobb részük, 43% úgy gondolta, hogy számukra nem kellenek óriási gesztusok, elég, ha egymás szemébe néznek, ha jönnek a nagy szavak.

Alig egy százalékkal maradtak le azok, akiknek azért már nincs ellenére egy kis különlegesség, ha lánykérésről van szó, de azért inkább maradnának a józan körülmények között.

Olvasóink 10 százaléka sem tartja extrém sportnak a romantikát, de azért úgy gondolják, egy lánykérésnél ez nélkülözhetetlen.

A szavazók 5 százaléka szerint a lánykérésnél a legfontosabb a gyűrű, azon nem szabad spórolni, minden máson lehet.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!