Életmód

2017.07.14. 10:20

Miért terjed a Panhellen a sportolók körében?

Számos sportág versenyzői mellett már hobbi sportolók ezrei is rendszeresen használják az Angliából érkező speciális táplálék-kiegészítőket; futóktól testépítőig, triatlonosoktól küzdősportolókig szinte minden sportban. Mitől más és mennyire hatékony a Panhellen?

Magyarországon olyan sportolók fogyasztanak rendszeresen Panhellen készítményeket, mint DR. LUBICS SZILVIA 3-szoros Spartathlon győztes, 8-szoros magyar bajnok ultrafutó, BOTKA ENDRE válogatott labdarúgó, KLIVINYI KINGA többszörös női kézilabda válogatott, GYULAI KRISZTIÁN Arnold Classic győztes fitness világbajnok, BOGDÁN ZSOLT kétszeres világbajnok veretlen nehézsúlyú profi ökölvívó, VAD NINETTA világ- és Európa-bajnok kajakozó, LUKÁCS VIKTÓRIA válogatott kézilabdázó, FÁBIÁN MIKLÓS Spartan SGX európai instruktor, BOGÁR JÁNOS többszörös Európa- és magyar bajnok ultrafutó, HAMLIN DOROTHY junior úszó, uszonyos úszó, valamint sok más verseny- és több ezer hobbi sportoló. Ezen kívül számos sport klub, egyesület és szövetség teszi le voksát a Panhellen világszínvonalú és sok esetben egyedülálló termékei mellett.

VERSENYPÁLYÁKRÓL AZ UTCÁRA

A PANHELLEN elsődleges célja az élsportolók megfelelő tisztaságú és minőségű étrend-kiegészítőkkel történő ellátása. A receptúrák elkészítéséhez alkalmazott szakemberek (sporttáplálkozási szakértők, élelmiszer-mérnökök), az alapanyagok és a gyártástechnológiák kiválasztása esetén ezt a szándékot tartotta és tartja folyamatosan szem előtt. Ebből viszont egy jóval szélesebb réteg, a hobbi sportolók köre is profitál, hiszen az amatőr szféra számára nyújtott termékek elkészítése ugyanezen háttérrel történik.

Energizálók, teljesítmény-fokozók, izomtömeg-növelők, zsírégetők, fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok, kognitív és speciális kiegészítők alkotják a palettát, aerob, anaerob és kombinált terheléstípusok szerint, 50 sportághoz.

ULTRA TISZTASÁG ÉS VILÁGSZABADALMAK

Minden PANHELLEN termék 100% tisztaságú, GMO-, dopping-, laktóz-, glutén-, cukor és szintetikus adalék-mentes. Mivel számos hatóanyag esetén többféle megjelenési forma, illetve előállítási technológia létezik, ezért az összetevők meghatározásánál a PANHELLEN minden esetben a maximális tisztaságot, felszívódást és hasznosulást tartja szem előtt a széles körben alkalmazott, olcsó, ám alacsonyabb hatásfokú vegyületek, eljárások helyett.

A mikronizált kreatin monohidrát vagy a fermentációs eljárással készült BCAA világviszonylatban egyedülálló tisztasága, a számos szabadalommal védett összetevő (Karbolyn®, Sustamine®, PeptoPro®, Aminogen®, Carnipure® stb.), kalcium és magnézium esetén az elterjedt karbonát és oxid vegyületek helyett citrát alkalmazása, fehérjéknél a hidrolizált tejsavó izolátum használata, vagy az egyedi, tudományos háttérrel készült receptúrák – hogy néhány példát kiemeljünk – mind a PANHELLEN high-end minőségre való törekvését fémjelzik.

Ezek mellett a kimagasló ár-érték arány teszi vonzóvá a PANHELLEN termékeket a mind jobb teljesítményre törekvő sportolók körében.

KIVÉTELES MINŐSÉGI GARANCIA

A PANHELLEN termékek legnagyobb része Angliában készül, bizonyos összetevők Németországból, Japánból, Svájcból, Hollandiából és az USA-ból – az AlzChem AG, a Kyowa Hakko Bio Co., a Lonza Group Ltd., a DSM Nutritional Products AG és az All American Pharmaceutical & Natural Foods Corporation alapanyag gyárakból – származnak.

(Gyártói minősítések: ESSNA /European Specialist Sports Nutrition Alliance/, SQAS /Safety & Quality Assessment System/, Informed-Sport, Soil Assiciation Organic, KLBD, The Halal Trust, BRC Global Standards, ISO 9001:14001, ISO 22000.)

Ilyen színvonalú alapanyagok és gyártástechnológiák mellett nem meglepő, hogy a Panhellen feltétel nélküli pénzvisszafizetési garanciát vállal minden termékére, amennyiben azzal elégedetlen lenne egy sportoló.

Az aktivitás jellegétől és intenzitásától függetlenül bárki találhat olyan Panhellen készítményt, aminek segítségével még nagyobb örömét lelheti a sportjában, jobb eredményeket érhet el és gyorsabban fejlődhet. A választásban pedig a szintén egyedülálló online csomagösszeállító nyújt segítséget, mely megtalálható a cég weboldalán, illetve kérhető telefonon és email-ben is szakértői segítség és ingyenes, személyre szabott táplálék-kiegészítő tervezés.

HOL LEHET HOZZÁJUTNI PANHELLEN KIEGÉSZÍTŐKHÖZ

Egyre több – főként budapesti – igényes edzőteremben, valamint a hivatalos online shop-ban vásárolhatók a készítmények. A Panhellen Magyarország elérhetőségei: 06-30-391-0590, 06-1-631-4564, [email protected]

Termékek és rendelés (akár 1 napon belüli ingyenes házhozszállítással): www.panhellen.hu

Ha komolyan gondolja a sportot és valami különlegesre vágyik, ha érezhető fejlődést szeretne, mellékhatások nélkül, akkor próbálja ki a Panhellent; érdemes.

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!