intelem

2017.11.02. 13:51

Michelle Obama: Ne twitteljük az összes gondolatunkat!

Michelle Obama a közösségi média erejének hátulütőire figyelmeztette a fiatal civil vezetőket szerdán Chicagóban, az Obama Alapítvány találkozóján, amelyen hangsúlyozta azt is, hogy nem kell minden gondolatot rögtön közzétenni az interneten.

A volt amerikai first lady hatvan ország és 27 amerikai tagállam 500 meghívott, fiatal civil vezetője előtt tartott beszédet. Mint elmondta, a szavak komoly erővel bírnak, különösen egy olyan korban, amelyben a Twittert és az egyéb közösségi oldalakat fegyverként is lehet használni.

Michelle Obama figyelmeztette a résztvevőket, hogy legyenek elővigyázatosak a közösségi médiával.

„Ne twitteljük ki az összes gondolatunkat”

- mondta, hozzátéve, hogy az embereknek, különösen a fiataloknak muszáj átgondolniuk a mondanivalójukat, és nem utolsó sorban oda kell figyelniük a helyesírásra is.

Barack Obama volt amerikai elnök a rendezvény utolsó felszólalójaként elmondta, rendkívül inspirálóan hatott rá mindaz, amit a fiataloktól hallott a tanácskozás két napján.

Beszédében türelemre intette a hallgatóságot, és rámutatott, hogy az emberek gyakran félreértelmezik a kampányszlogenjeként is használt remény és változás szavakat. Mint fogalmazott:

„A remény nem azt jelenti, hogy holnaptól minden jobb lesz. A változás csak akkor lehetséges, ha keményen dolgozunk érte. De ez nem egyik napról a másikra történik”.

A rendezvény felszólalói között volt még Harry herceg, a rapper Common és Lin-Manuel Miranda amerikai zeneszerző, színész, forgatókönyvíró, a nagy sikerű Hamilton musical alkotója is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!