reklámmentes

2020.06.27. 09:15

Új sorozatok indulnak az M2 Gyerekcsatornán

Június végétől új, izgalmas sorozatokkal várja a képernyők elé a kicsiket és a nagyokat az M2 Gyerekcsatorna.

Forrás: MTVA

Június 27-től indul a Gofri, a csodakutya, amelynek főhősei a frissen egyesült, immáron négy tagot számláló Brooklyn-Bells család és a meglepetésszerűen talált beszélő kutya, Gofri – írja a hirado.hu.

A sorozatban a nézők megismerhetik a kutyus történetét: ugyan eleinte nem szeretnék megtartani a rosszcsont kiskutyát, Evie-t kivéve, ám lassan a szívükhöz nő a különleges képességgel rendelkező kutyus és a család szerves része lesz. Ennek a szomszéd, Mrs. Hobbs azonban nem örül maradéktalanul. Igaz, a csintalan Gofri is mindent elkövet, hogy borsot törjön az asszony orra alá. Ám Mrs. Hobbst sem kell félteni: különböző módszerekkel próbálja távol tartani a kis ördögöt magától és szeretett macskájától, George-tól. Az, hogy végül sikerül-e megszerettetnie magát Gofrinak a morcos hölggyel, hétvégenként 13.05-től kiderül.

Szintén most szombaton kezdődik a Botcsinálta boszi című angol gyerekfilm sorozat, amely a kicsit nagyobbakat szólítja meg.

Mildred Hubble történetét követhetjük végig, ahogy a látszólag átlagos angol kislány élete egyszer csak fenekestül felfordul, mikor egy seprű és egy Maud Spellbody nevű boszorkány landol az erkélyükön. Ezt követően Mildred beiratkozik a Cackle Akadémiára, ahol a leendő boszorkányok tanulnak, de a kérdés végig ott lebeg a feje felett: vajon közéjük tartozik? Igazi boszi? A szorgalmas kislány mindent megtesz, mégis úgy tűnik, ő a legügyetlenebb. A Botcsinálta boszi varázslatait hétvégente 13.45 perckor láthatják az érdeklődők június 27-től.

Június 30-án, kedden egy korhatár nélküli sorozat, a Kis kedvencek kalandjai kezdődik,

amely egy csodálatos játszótérre repít, ahol Bonbon cica, Díva kacsa, Pió béka, Cilinder nyúl és Anonimusz, a kiscsibe él. Az öt jó barát még csak most ismerkedik a környezetével, az érzelmeikkel és a szabályok betartásával. Ebben segítségükre van a bölcs fa, akihez mindig lehet fordulni egy jó tanácsért vagy megoldásért, ám olyan is van, hogy ő figyelmezteti a barátokat, ha tévútra tévednek. A játszótéren kívül is van egy felfedezésre váró világ, ahova ők nem mehetnek, ám kíváncsiságuk, előfordul, hogy erősebb. A Kis kedvencek kalandjait hétköznaponként 19.50 perctől követhetik akár a legkisebbek is.

Ám a régi kedvencektől sem kell búcsút venni,

ugyanis július 1-től hétköznaponta 7.25 perctől jön a Találd ki, mennyire szeretlek! 2. évada – mely először látható és hallható magyarul – , majd érkezik július 10-től hétköznaponta 19.10 perctől az Alvin és a mókusok 4-ik évada, két nappal később, vagyis július 12-től pedig kezdődik hétvégenként 7.20-tól a Franklin és barátai 3. évada az M2 Gyerekcsatornán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!