a királynő és udvarhölgyei

2018.07.22. 08:11

A 26 éves Tóth Kinga Zoé lett az Anna-bál szépe

Tóth Kinga Zoé a 193. Anna-bál szépségkirálynője, első udvarhölgye Kanizsai Magdolna, a második Kovácsics Virág lett a zsűri döntése alapján. Valamennyien herendi porcelánvázát és értékes különdíjakat kaptak ajándékba.

Kovács Erika

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A 26 éves Tóth Kinga Zoé Budapesten él és a Békés megyei Mezőkovácsházáról származik, ő a legszebbnek járó aranyalmát is átvehette. Először járt az Anna-bálon, ahová a párjával érkezett. Első udvarhölgye, a kecskeméti, 19 éves Kanizsai Magdolna első bálozó, akit párja és annak szülei kísértek el, már csütörtök óta a városban tartózkodnak. Azt mondta, kiskora óta vágyik arra, hogy egyszer részt vehessen a füredi Anna-bálon. Párja édesanyjával már három éve tervezik azt, hogy eljönnek. Jövőre érettségizik, versenyszerűen röplabdázik.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A zsűri második udvarhölgynek a 20 éves, veszprémi Kovácsics Virágot választotta meg, aki Vetési Albert Gimnázium spanyol tagozatán tanul. Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán tanul tovább. Először járt Anna-bálon, ahová a párjával, családdal, barátaival együtt érkezett. A spanyol nyelven kívül angolul beszél még, hobbija a tenisz és az úszás.

A zsűriben helyet foglalt: V. Kulcsár Ildikó újságíró, Horgas Eszter fuvolaművész, Kocsis Korinna, a 185. Anna-bál szépségkirálynője, Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója, Gömbös Lóránd, a Hungária Yacht Club elnöke és Schiffer Miklós stílusszakértő.

Amíg a zsűri a döntés miatt visszavonult, Roby Lakatos világhírű hegedűvirtuóz és zenekara, valamint a Mendelssohn Kamarazenekar szórakoztatta a bálozó vendégeket.

(Írásunkat a bál eseményeiről ITT olvashatják.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!