kalózkaland

2019.07.30. 11:00

A gyermekek is részt vettek a mesejátékban az alsóörsi strandon

A Pannon Várszínház négy színésze vidám, zenés-táncos mesejátékkal szórakoztatja a nyár folyamán az apróságokat az alsóörsi strandon.

Molnár Sándor

Az előadást augusztusban háromszor láthatják még a strandolók Alsóörsön Fotó: Molnár Sándor/Napló

Fotó: Molnár Sándor/Napló

A Kalózkaland előadása során a gyerekeket is aktívan bevonja a játékba a négy szereplő: Egri Zsófia (Csajka), Keresztesi László (Uszály), Kovács Ágnes Magdolna (Tutaj) és Baranyi Csanád (Ladik).

A mozgalmas strandszínház során a gyerekek kipróbálhatják a sántakalóz-járást, részt vehetnek a kincskeresésben, és még vizes lufibombákkal is csatázhatnak. Baranyi Csanád szerint élvezték a gyerekek az előadást szombaton, és a szereplők is úgy érezték, hogy minden rendben volt a produkcióval.

Az előadást augusztusban háromszor láthatják még a strandolók Alsóörsön Fotó: Molnár Sándor/Napló

– Jó volt azt látni, hogy a gyerekek hamar aktivizálódtak és beszálltak a játékba, mert ez a jó, amikor közösen tudunk játszani – fűzte hozzá a Csajkát alakító Egri Zsófia.

A darabot a négy szereplő ötletei alapján Keresztesi László foglalta keretbe. Az előadással kapcsolatban kiderült az is, hogy fontos volt, interaktív és zenés legyen, mert egyébként nehéz lekötni a nézőket ebben a közegben. A daloknak a vegyes összetételű nézősereg miatt is fontos szerepük van, és mert odavonzza az embereket a strandon a zeneszó.

A vidám szabadtéri előadás kapcsán Baranyi Csanád hozzáfűzte még: mind a négyen nagyon szeretik ezt csinálni, és a próbák is jó hangulatban teltek. Az ingyenes előadást augusztusban háromszor láthatják még a strandolók Alsóörsön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában