méltatlanul elfelejtve

2020.06.07. 19:25

Borsod-Abaúj-Zemplén megye felfedezésére hív Varga Judit

Az igazságügyi miniszter hetente jelentkezik majd közösségi oldalán a megye egy-egy felfedezésre váró városával, falujával, tájegységével.

Forrás: Varga Judit Facebook oldala

Varga Judit Facebook oldalán sorozatot indít, hogy minél inkább megismertesse Borsod-Abaúj-Zemplén megye városait, falvait, várait, hegyeit, szőlődombjait, folyóit, valamint kulturális, történelmi és kulináris értékeit.

Az igazságügyi miniszter posztjában arról ír, hogy tősgyökeres diósgyőriként sokszor szembesül azzal, hogy szeretett szülővárosáról és tágabb pátriájáról méltatlanul kevés pozitív hír és tudósítás jelenik meg. Sokan még ma is a kommunizmus alatt felduzzasztott és lezüllesztett, a régi kereskedővárosi fényétől megfosztott iparvárosokra asszociálnak, ha szóba kerül e vidék, pedig Magyarország talán leggyönyörűbb tájáról van szó, ahol minden nap csodákba botlik az ember.

A hetente jelentkező sorozattal szeretne kedvet csinálni ahhoz, hogy minél többen látogassanak el és fedezzék fel Borsod-Abaúj-Zemplén megye értékeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!