Katti Zoob Fashion Night

2019.08.15. 16:00

Divatbemutatóval várnak mindenkit Balatonfüreden a hosszú hétvégén

A divatház 25. évfordulóját ünneplő, kézműves és couture technikákat ötvöző őszi-téli kollekciójának holdfényes divatbemutatója díjmentesen várja a látogatókat.

Szamarak újraálmodva

Forrás: femcafe.hu

Az izgalmas és nőies kollekció Sonia Delaunay, az 1910-es, 20-as évek kiemelkedő festő- és textilművésze munkásságából merít, így a geometrikus szabásvonalak meghatározó szerepet kapnak a saját tervezésű mintákban – írja a femcafe.hu. A Zoób Kati életében több mint 30 éve jelentős és visszatérő szamárminta ezúttal Geraldine Toucourt francia festőművész karakterisztikus szamárfestményeinek megidézésével születik újjá – mindez még egyedibbé varázsolja az ellentétek harmóniáját, amely az idei őszi-téli kollekcióban is fókuszba kerül.

 

Szamarak újraálmodva
Fotó: femcafe.hu

Az idei kollekció változatos darabokkal és motívumokkal jön ki, így mindenki megtalálhatja a kedvencét.

A 25 éves divatház hatodik alkalommal rendezi meg a hagyományossá váló rendezvényt, idén Jurák Bettina kortárs táncművészt és a NUBU kortárs divatmárkát hívják vendégül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában