Tündérszépek 2020

2019.09.24. 09:28

Elindult a szavazás országos szépségversenyünkre – Nézzen be a kulisszák mögé

A szavazás elindulásával párhuzamosan is folytatódik a Tündérszépek 2020 versenyünkre jelentkezők fotózása.

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A zsűri tagjai és a Napló stábja folytatja a Veszprém megyébe jelentkező hölgyek kiválasztását, és ezen a héten is folytatták a munkát a szépségekkel. Az országos szépségverseny megyei fordulójába október 8-ig még várjuk a jelentkezőket, akiket a szerkesztőség által összeállított zsűri előválogató keretében hívhat be fotózásra, hogy harcba szálljanak a régiós fordulóba jutásért.

Tündérszépek 2020

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A Tündérszépek 2020 Szépségverseny célja, hogy bemutassa Magyarország legszebb hölgyeit, első fordulóban kiválassza közülük megyei szinten, a második fordulóban regionális szinten, ezt követően a harmadik fordulóban pedig országosan a „Tündérszépek 2020” verseny győztesét. A Szépségverseny győztese jogosult a „Tündérszépek 2020” címet egy évig birtokolni és méltón képviselheti Magyarországot és a Mediaworks Hungary Zrt.-t.

Az újdonságok vonzzák

Kovács Szabina, 18 éves füredi lány tanul és egy étteremben dolgozik párhuzamosan.

A Tündérszépek 2020 szépségversenyünkre azért jelentkezett, mert szereti magát új dolgokban kipróbálni.

 

Várjuk a jelentkezőket

Az országos szépségversenyünkön olvasóink már értékelhetik a jelentkezőket, de még van idő jelentkezni, a zsűri várja mindazok jelentkezését, akik már elmúltak 16 évesek, de még nem töltötték be a 30-adik életévüket, és kapcsolódnak Veszprém megyéhez. A jelentkezéshez további információk a tunderszepek.hu oldalon található.

Elmúltál 16, de még nem vagy 30? Jelentkezz versenyünkre, legyél Te 2020 Tündérszépe és vidd haza az értékes nyereményeket! Ehhez csak ide kattintva kell jelentkezned>>>

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában