szorítsunk érte!

2020.01.02. 07:00

Elkezdődött a Tündérszépek országos döntője, Veszprém megyéből Bendes Eszter esélyes a koronára

Mától voksolhatnak olvasóink a legszebb hölgyekre. A legmagasabb értékeléshez több értékes nyeremény is jár – és persze büszkeség a megye számára.

Fotó: Victoria Perger

Megkezdődött a Tündérszépek 2020 utolsó, döntő fordulója, amelyben az országszerte több mint 700 versenyzővel induló szépségverseny 22 legszebb hölgye vesz részt. Őket három fordulóban olvasóink és szakmai zsűrik választották ki. A megyei és a regionális megmérettetés, majd a regionális közönségdíjasok versenye után olvasóinknak most is nagy szerep jut. Ők döntik el ugyanis január 23. éjfélig leadható értékeléseikkel, hogy ki legyen a Tündérszépek 2020 országos közönségdíjasa, aki értékes okostelefonnal, wellness hétvégével, valamint egy könnyűzenei fesztiválbérlettel lesz gazdagabb.

Megyénkből Bendes Eszter vesz részt a döntőben, így ő esélyes erre a címre. Ahogy természetesen arra is, hogy a január 27-i gálán őt válassza a szakmai zsűri királynőnek.

Bendes Eszter

A Naplóban és a veol.hu címlapján minden nap más-más lányt mutatunk be, de a veol.hu/tunderszepek aloldalon már mostantól lehet a döntős mezőny összes versenyzőjét értékelni. Ehhez az eddig megszokott módon Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy hölgyre egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több szépség értékelhető, de mindegyik csak egyszer.)

A közönség kedvencét a szakmai zsűri választottjaival együtt január 27-én, a Tündérszépek 2020 szépségverseny döntő gáláján nevezzük meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában