nehéz ellenállni

2017.11.16. 07:26

Gyönyörforrás – BMW 540i Touring 

Mindent tud, gyönyörű, sorhatos motorja és összkerékhajtása van. Ábrándozásra ragadtatja az embert, az ára viszont visszaránt a valóságba.

Komoly vita tárgya lesz, hogy az új 5-ösből a négyajtós vagy a kombi láttán kerül-e nagyobb extázisba az ember, ugyanis Karim Habib designfőnök és csapata jól érezhetően megfosztott minket a sallangoktól – írja az automotor.hu. Legutóbb a G30-as sorozat puttonyosát (G31) tesztelhettük, mégpedig a gazdagon fűszerezett 540i verziót: sorhatos, turbós benzinmotor, kizárólag xDrive hajtás, M sportcsomag, széria hátsó légrugók, vezetéstámogató csemegék tucatja és még sorolhatnánk.

Ennek nehéz ellenállni, ám az 540i Touring 19,4 milliós konfigurációs alapára és az extraként felpakolt további milliók azért helyreteszik az embert.

Így vagy úgy, a 5-ös kombi remek autó, csomagtartója nagyobb (+10 liter), tömege viszont kisebb típuselődjénél (kb. -100 kg), vezetése tényleg mosolyt fakaszt, s még ezzel a hajtáslánccal is önsanyargatás nélkül tartható a 10 liter alatti átlagfogyasztás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!