fejedelmi sörény

2017.11.26. 12:18

Ha így szárítja a haját, gyönyörű lesz

Számtalan hajápoló, speciális védőspray és még ki tudja mi minden kapható a drogériákban. De a lényeg a szárításon van, és nem a csodaszereken.

Rengetegen küszködnek azzal, hogy a szárítás, a hajvasalás vagy éppen a göndörítés miatt törik, fénytelen a hajzuhataguk.

Hiába mindenféle védőspray, balzsam, hajpakolás, sokan panaszkodnak arra, hogy akár 5-8 centi is letörik a hajukból; fodrászhoz azonban mégsem mennek, hiszen az évek óta „növesztett” frizurát egy nő sem dobja oda olyan könnyedén.

Nos, ha visszafordítani nem is lehet a károsodást, azért megállítani még igen, és aki eddig nem tapasztalta meg, milyen kártékony is lehet a helytelenül használt hajszárító, az jobb, ha tisztában van néhány alaptanáccsal.

Lássuk a tippeket!

Akármennyire is siet, soha ne állítsa a legforróbb fokozatra a szárítót, még a hajtöveket is csak közepesen meleg levegővel kell szárítani.

A formázás akkor lesz a legsikeresebb, ha félig már száraz a haj. Tehát akkor érdemes egy kevés hajrögzítőt eloszlatni rajta, és utána jöhet a beszárítás, ugyancsak langyos levegővel, a hajvégekre pedig érdemes a leghidegebb fokozatot választani.

Végezetül az egész frizurát hideg levegő fújásával lehet tartósítani, ha pedig mindenáron vasalni, göndöríteni akarjuk a hajunkat, akkor sem szabad 180 foknál melegebbre állítani az eszközt.

Így hosszú távon is hosszú marad a haja!

Címkék#haj

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!