Sok játék és zene

2019.04.26. 07:00

Hétvégén várja vendégeit a Tapolca Tavasz Fesztivál

A minden korosztályhoz szóló színpadi programok mellett kézműves vásár, a gasztro­sétányon hagyományos ételek sora, valamint a faházaknál a balatoni borrégió legjobb borai várnak mindenkit két és fél napon át a Malom-tó mediterrán hangulatú partján.

Tóth B. Zsuzsa

A Fanyűvő Családi Játékpark idén is két napon át várja különleges játékaival, donga játékparkjával a családokat.

Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Április 26-án, pénteken 17 órától fellép a Zajongó és a Dogs n’ Roses zenekar, 19.55-kor nyitja meg az eseményt Dobó Zoltán polgármester a Fonográf Emlékzenekar koncertje előtt.

Másnap 10 órától estig várja a családokat a Fanyűvő Családi Játékpark a Hagyományőrző Faművesek kézműves foglalkozásaival együtt. Délelőtt 11 órától Ribizli bohóc, majd 13 órakor az Új idők zenekar koncertezik, 15 órakor Rosta Géza ad gyermekműsort, 16 órakor fellép az Anna & the Big Faces, majd 18 órakor a Kávészünet zenekar.

A Fanyűvő Családi Játékpark idén is két napon át várja különleges játékaival, donga játékparkjával a családokat. Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A NÁGI-Akusztik Trió 20 órától zárja a napot Szasza Dj előtt. Vasárnap 10 órától a Donga Játékpark a Bor-Balaton-Játékkal vár mindenkit, de nem mennek még haza a Hagyományőrző Faművesek sem, valamint 11 órától interaktív gyermekműsor várja a kicsiket. Farkas Mihály gitározik 13 órakor, 15 órakor fellép Szakonyi Milán, majd 16.30-kor a Badrock Project zenekar.

A fesztivál ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában