rafinéria

2017.10.12. 22:16

Így lesz hívogató az előszoba

Önnek sem mindegy, milyen látvány fogadja, amikor hazaér? Az ajtón túli világ a ruha- és cipőtárolás mellett erről is szól!

Bár sokan lesajnálóan tekintenek rá, az előszoba nagyon fontos része a lakásnak, hiszen nap mint nap innen indulunk útnak és ide térünk haza, ha pedig vendég jön, itt szerzi otthonunkról az első benyomást (ami, mint tudjuk, megismételhetetlen).

De hogyan tehető kellemessé ez a sokszor apró és sötét helyiség?

  • Kellemes és hívogató lesz az előtér, ha szobaszerűen rendezi be. Törekedjen arra, hogy világosnak és tágasnak hasson, illetve néhány egyedi kiegészítővel, izgalmas falburkolattal tegye személyesebbé és egyedivé a helyiséget.
  • Ha az előtér a nappalival közös légtérben van, ügyelni kell arra, hogy a különböző funkciók ellenére a két rész stílusban harmonizáljon. Nagyon fontos a rendezett látvány is, ebben egy mély gardróbszekrény és egy cipőtárolásra is alkalmas pad lehet a segítségére.
  • Az előszobában jó, ha van egy fiókos elem, amiben az úthoz szükséges apróságokat tárolhatja, hogy azok mindig kéznél legyenek. Egy lebegő elem alatt a cipőknek is jut hely.
  • Természetesen százféle megoldás létezik még az előszoba újjávarázsolására, és nem mindegyikhez kellenek súlyos tíz- és százezrek; gyakran egy-két apró trükk, néhány ötletes bútordarab is elég.

    Néhány régi, kiszuperált bútordarab házilag felújítva csodákra képes

    Borítókép: Jack Frog/Shutterstock

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!