a szerelem hullámhosszán

2018.02.18. 17:09

Imádja a Valentin-napot? – Akkor nézzen tévét!

Idén két hétig tart a szerelmesek napja egy tévénél. Az mozicsatorna romantikus filmklasszikusokkal örvendezteti meg a nézőit.

Többek között az Álom luxuskivitelben, a Fogjunk tolvajt!, vagy a Mezítláb a parkban című örökzöldeket is láthattuk és láthatjuk, eredeti magyar szinkronnal, és olyan színészlegendák, mint Audrey Hepburn, Grace Kelly, Jane Fonda, Cary Grant, vagy éppen Robert Redford előadásában.

Igazán különleges meglepetéssel készült a Paramount Channel a Valentin-nap alkalmából, hiszen olyan filmklasszikusokat tűzött műsorára, amelyek a romantikus műfaj alapműveinek számítanak.

A szerelmesek világnapjának estéjén az 1978-as Óvakodj a törpétől! című produkció nyitotta a a sort. A Goldie Hawn és Chevy Chase főszereplésével készült romantikus vígjáték-krimiben a Hawn által alakított csodaszép, kissé esetlen Gloria akaratán kívül belekeveredik egy nagyszabású bűncselekménybe.

A jóképű nyomozó, Tony Carlson (Chevy Chase) a bűntény megoldása során pedig egyre jobban belehabarodik a szőke naivába.

Az Audrey Hepburn és George Peppard főszereplésével készült mozi annak idején 2 Oscar-díjat nyert. Annak ellenére, hogy ez Hepburn legikonikusabb filmje, a színésznőnek mégsem sikerült bezsebelnie a legjobb női főszereplő díját.

A retroválogatásban egy Alfred Hitchcock klasszikus is helyet kapott, az 1955-ben bemutatott Fogjunk tolvajt!, Grace Kelly és Cary Grant főszereplésével.

Február 22-én láthatjuk Jane Fonda és Robert Redford zseniális párosát, a Neil Simon színházi sikerdarabján alapuló Mezítláb a parkbant.

A vetítések sorát február 28-án a Mókás arc zárja, amelynek sztárja újfent Audrey Hepburn, aki mellett a hollywoodi táncos-zenés filmek ikonja, Fred Astaire tűnik fel.

Címkék#romantika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!