móka és kacagás

2019.05.27. 12:26

Kiderítettük, hogyan töltötték olvasóink a gyereknapot

Magyarországon 1950 óta ünneplik a gyereknapot május utolsó vasárnapján.

Hétvégén azt igyekeztünk kideríteni, olvasóink miként ünnepelnek gyermekeikkel, elvitték-e őket valamilyen rendezvényre?

Bár gyakran halljuk, hogy a mai fiatalságot már nem lehet lekötni, és csak a számítógépes játékok előtt töltik az idejüket, a legkevesebb szavazat (8%) mondta, hogy az ifjonc jobban örülne valamilyen új játéknak. Bár a kérdés nem segít pontosítani a játék típusát, a jó idő közeledtével tippelhetünk, hogy olyan játékot kapott, amit a szabad ég alatt is játszhat.

Olvasóink 18%-a nem engedte ki kezéből a rendezvényszervezést. Ők családi kirándulással ünnepelték a legfiatalabbakat. Az időjárás valóban tökéletes volt erre. Végre nem kabátban kellett mászkálnia a családnak, de hőség sem nehezítette a kicsik életét.

A szavazók valamivel több, mint negyede (26%) kézen fogta a gyerekeket és elment a velük egy szimpatikus rendezvényre. Amiből valljuk be, akadt bőven, hiszen Veszprém megye területén egymást érték a gyereknapi programok egész hétvégén.

Olvasóink közel fele (48%) mondta, hogy nekik nem kell rendezvény ahhoz, hogy a gyerek kikapcsolódjon, és jól érezze magát. Ők azok a családok, ahol minden nap gyereknap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában