mindenki talált magának elfoglaltságot

2019.08.26. 16:00

Látványos sportbemutató színesítette a kemenesszentpéteri falunapot

Többek között extrém kerékpáros show-val, szórakoztató előadásokkal, utcabállal, valamint sokféle kísérő programmal várták a község napjára érkezőket.

Laskovics Márió

A vacsora után Bene Gabriella énekes szórakoztatta az egybegyűlteket Fotó: Laskovics Márió/Napló

Fotó: önkormányzat

Az önkormányzat a közelmúltban rendezte meg a falunapot a sportpályán. A megnyitót követően gólyalábas kalózoknak, fogathajtó bemutatónak, Hegeshow extrém kerékpáros sportbemutatónak, Hajba András nosztalgia- és Hungária műsorának, illetve a Bíborvirág Néptánccsoport, valamint a Tesó együttes fellépésének tapsolhatott a kilátogató közönség. A vacsora után Bene Gabriella énekes műsora, tombola és utcabál Pinyővel zárta a programot.

A vacsora után Bene Gabriella énekes szórakoztatta az egybegyűlteket Fotó: önkormányzat

Délután a következő szórakozási formák álltak a falubeliek rendelkezésére: drótköteles kalandpark, paintball lövölde, extrém hinta, pedálos autók, minivonat, légvárak, pónilovaglás és sétakocsikázás, kézműves foglalkozás, ingyenes egészségügyi állapotfelmérés, veterán gépjárművel való utazás. Mindenki – a legapróbbaktól kezdve a fiatalokon és középkorúakon át az idősekig – találhatott tehát kedvére való elfoglaltságot.

Többféle kísérő programon vehettek részt a falubeliek, a fiatalok például légvárakon ugrálhattak Fotó: önkormányzat

Töreki Nikolett polgármester hozzátette, a kerékpáros bemutató során Hegedűs László kétszeres Guinness-világrekorder, huszonnégyszeres országos bajnok triál versenyző és társai az emberek felett, illetve emelvényeken ugráltak a biciklivel egyensúlyozva, olykor a gravitációt meghazudtoló módon. A 600 lelkes falu napján mintegy 300 résztvevő lehetett, ennyi adag sertéspörkölt fogyott el vacsorára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában