önök szavaztak

2019.09.02. 11:00

Olvasóink szerint ilyennek kellene lennie 2020 Tündérszépének

Javában zajlik országos szépségversenyünk, ennek kapcsán azt kérdeztük olvasóinktól, mi a legfontosabb, milyen legyen 2020 Tündérszépe?

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Nagy divatja van manapság a smink- és egyéb tetoválásoknak, és bár mint minden divat, ez is múlandó (sőt lehet, hogy pár éven belül már rettenetesen „ciki” lesz), olvasóink 5 százaléka úgy gondolja, a tetoválások is bőven beleférnek, a Tündérszépeknél fő a vagányság!

A szavazók 16 százaléka szerint a szépségnél fontosabb, hogy a jelentkező legyen egyéniség, legyen érdekes, merjen különbözni a többiektől, tűnjön ki a mezőnyből valamilyen különleges tulajdonságával.

Úgy tűnik, a Tündérszépek alkatával kapcsolatban is markáns véleményük van olvasóinknak: 18 százalékuk úgy gondolja, lejárt a nádszálvékony hölgyek ideje, szívesebben adnák voksukat egy formás, nőies vonalakkal rendelkező jelöltre.

„Az aki szép, az reggel is szép, amikor ébred, még ha össze is gyűrte az ágy” – énekli slágerében Horváth Charlie, és olvasóink 61 százaléka vele ért egyet: számukra a Tündérszépek 2020 jelentkezőiben a természetes szépség a legfontosabb.

Elmúltál 16, de még nem vagy 30? Jelentkezz versenyünkre és legyél Te 2020 Tündérszépe!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában