fogják-e használni?

2019.07.08. 11:38

Olvasóinkat kérdeztük az épülő veszprémi uszodával kapcsolatban

Június közepén megkezdődtek a városi sportuszoda kivitelezési munkálatai Veszprémben.

Az alapkőletétel óta eltelt egy hónapban is folyamatosan juttattak információkat az épülő új uszodával kapcsolatban. Nemrégiben éppen a látványterveket osztottuk meg olvasóinkkal, ám a hétvégén mi olvasóink véleményére voltunk kíváncsiak.

Az uszodát a tervek szerint 2020 végére fejezik be. A kérdésünk arra vonatkozott, olvasóink fogják-e használni a létesítményt?

Olvasóink 7%-a a természetes vizek híve, és inkább a Balatont választaná. Ez teljességgel érthető, hiszen egyrészt teljesen más hangulata van a magyar tengernek, másrészt autóval, busszal vagy akár kerékpárral is villámgyorsan megközelíthető.

Olvasóink több, mint harmada örül az új közösségi térnek. Ha tippelhetünk, ők lesznek azok, akik heti rendszerességgel járnak majd úszni, az egészséges életmód nevében.

A szavazók 57%-a kicsit más irányba vitte volna a projektet. Ők kevéssé sportolásra alkalmas helyet, inkább egy helyi turizmus és kikapcsolódási lehetőséget képzeltek el. Ők városi strandnak örültek volna jobban. Való igaz, egyszerűbb a családdal délutáni programot szervezni, és a gyermekekkel megismertetni az úszás szépségét, ha az utazással nem veszítünk értékes időt, és nem féltjük a gyermeket attól, hogy hableányként bukkan a felszínre – a gyorsúszók pályájának közepén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában