szél, hideg, eső - nyár

2019.07.12. 09:40

Őszi időjárással köszönti Veszprém megyét a hétvége

Pénteken gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, napközben többször kialakulhat zápor, esetleg zivatar, számottevő mennyiségű csapadék azonban nem valószínű.

A gyenge, változó irányú szél csak az esetlegesen kialakuló zivatarok környezetében élénkülhet meg átmenetileg – olvasható a vmeteo.hu-n Délután 20°C-ig emelkedhet a hőmérséklet, este 17°C várható.

Szombaton hűvös, csapadékos nap vár ránk. Egy közeledő, hullámzó frontrendszer felhőzete lesz felettünk, napközben ismétlődő eső, zápor, esetleg zivatar is kialakulhat. A gyenge, mérsékelt északnyugati szél az esti órákra megélénkülhet, ekkor várható a felhőzet felszakadozása is. Szombaton a hőmérséklet reggel 15°C, délután 19°C-on tetőzik, este visszaesik 17°C-ra

Vasárnap a front mögött mérsékelt-élénk északnyugati szél fúj, a felhőátvonulásokból futó zápor előfordulhat és kissé erősödik a nappali felmelegedés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában