ínyenceknek

2018.04.07. 17:36

Szentendre várja a sörök szerelmeseit

Nagyüzemi söröknek, kézműves söröknek, koncerteknek és különleges ételeknek örülhetnek a látogatók április végén.

A négynapos Szentendrei Sörmajálison a sörkülönlegességek mellett koncertek, könnyűzenei tehetségkutató verseny, gasztronómiai események, utcabál és gyermekprogramok várják a látogatókat április 28-tól május 1-jéig a Dunakorzón és környékén – közölte a Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft. az MTI-vel.

A fesztiválon hazai és nemzetközi, kézműves, valamint kisüzemi és nagyüzemi sörkülönlegességekkel várják az érdeklődőket a Dunakorzón és a Dumtsa Jenő utcában. A Dunakorzón, amely négy napra Gasztro utcává alakul át, különleges nagyüzemi sörökkel, a Dumtsa Jenő utcában pedig kézműves sörökkel találkozhatnak a látogatók. Szintén a Kézműves Sörkorzón lesz Szentendre sörének, az ISTER-nek hivatalos debütálása is.

A fesztiválon szombaton a The BlackBirds Beatles-emlékzenekar, az ACid/DC, illetve a Stoned – 100% Rolling Stones szórakoztatja a közönséget. Este Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar lép fel, majd utcabált tartanak. Vasárnap többek között a Cool Head Klan ad koncertet, a nap pedig a Maszkura és a Tücsökraj és a Kiscsillag fellépésével zárul.

Hétfő délután könnyűzenei tehetségkutató versenyt rendeznek a nagyszínpadon, ahol fiatal zenészek mérettethetik meg magukat.

A fesztivál utolsó napján, kedden, a szentendrei civil szervezetek és egyesületek mutatkoznak be a nagyszínpadon, a rendezvénysorozat a Fish! együttes koncertjével zárul a Dunakorzón. A programokról további információ a szentendreprogram.hu honlapon található.

Borítókép: Illusztráció / Shutterstock / Syda Productions

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!