szabad strandok

2019.06.28. 11:00

Veszprém megyében is fürödhetsz ingyen a Balatonban

Szombaton még kellemes lesz az időjárás, a vasárnapot viszont érdemes lesz vízparton tölteni.

veol.hu

Forrás: pixabay.com

Az előrejelzések szerint ismét harminc fok fölé fog kúszni a hőmérséklet a következő napokban. Ha szeretnél a Balatonban hűsölni három szabad strandon ezt ingyenesen is megteheted. Mutatjuk melyek ezek:

Gumirádli szabadstrand Balatonakarattyán

Azoknak, akik szeretnének egy kis retóélményhez jutni és jobban kedvelik a fás strandokat a napozóteraszoknál, ideális lehet a Gumirádli strand. Egy-két helyen kavicsos a talaj, de a homok a domináns. A víz gyorsan mélyül, már partnál is derékig érhet. A mosdók ingyenesen használhatók, egy büfé is üzemel a területen. A strandot a 71-es főútról, a Bercsényi lejárón át közelíthetjük meg.

Alsóréti szabadstrand Balatonkenesén

A strand egész nap látogatható. napközben mosdó, zuhanyzó és öltöző működik a területén. Nyugodtan jöhetünk autóval és kerékpárral is, sem a parkolásért, sem a bicikli tárolásáért nem kell fizetnünk.

Fotó: wikipedia.hu

A gyerekes családokat játszótér, a nagyobbakat röplabdapálya várja. Balatonkenesén a Parti sétányon található.

Gödrösi szabadstrand Tihanynál

A lebetonozott partszakaszra szinte egész nap árnyékot vet a félsziget, így a leégéstől félőknek sem kell aggódni. Itt csupán a parkolásért kell fizetünk. Könnyen megközelíthető a 71-es főútról.

Fotó: wikipedia.hu

Érdemes figyelembe venni, hogy egy forgalmas útszakasz mellett húzódik, így figyelni kell a közlekedő autósokra is.

(A nyitóképünk illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában