Foci-Eb 2021

2021.06.20. 11:59

Jó hírek érkeztek Szalai Ádám állapotáról

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, Szalai Ádámot már az első félidőben le kellett cserélni a franciák elleni mérkőzésen (1–1). A meccs utáni sajtótájékoztatón kiderült, a csatárt kórházba szállították. A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a Twitter-oldalán szolgált új hírekkel Szalai Ádám állapotáról.

Budapest 20210615 Labdarúgás EURO 2020 EB Magyarország Portugália Foto Nemzeti Sport - Szabó Miklós A képen: Szalai Ádám

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Szabó Miklós

„A tegnap esti alapos vizsgálatok negatív eredménnyel zárultak, így a támadó a németek elleni mérkőzésen remélhetőleg már a szakmai stáb rendelkezésére állhat” – írta közleményében az MLSZ.

Marco Rossi szövetségi kapitány a franciák elleni mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta, Szalai Ádámot kórházba kellett szállítani. A körülményekhez képest jól volt, magánál volt, válaszolni tudott a kérdésekre – az elmondottak alapján szédüléssel, agyrázkódásos tünetekkel került kórházba.

Csapatkapitányunk egy ütközés után maradt lent a földön a 25. percben, ami után a nyakát, illetve az arcát, a homlokát jegelték, és le is kellett cserélni, Nikolics Nemanja váltotta őt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!