Vb 2022

2022.11.30. 13:20

A Marca szerint Ronaldo hamarosan aláír a szaúdi al-Nasszrhoz

Sajtóértesülések szerint a jelenleg a portugál válogatottal a katari világbajnokságon szereplő Cristiano Ronaldo hamarosan aláír a szaúdi al-Nasszr labdarúgócsapatához.

MTI

Fotó: MTI/EPA/Nusad Szekkajil

A 37 éves játékos - aki a múlt héten közös megegyezéssel távozott a Manchester Unitedtől, így jelenleg nincs klubja - a Marca című spanyol lap információja alapján két és fél évre kötelezi el magát a közel-keleti egyesülethez. Az újság azt is tudni véli, hogy az üzlet teljes volumene, beleértve a reklámbevételeket is, szezononként 200 millió euró körül mozog.
Korábban az amerikai CBS televízió is beszámolt arról, hogy az ötszörös aranylabdás, 2016-ban Európa-bajnok futballista iránt érdeklődik a szaúdi klub, amely ingyen igazolhatja le Ronaldót.
A futballista már nyolcaddöntős Portugáliával Katarban, s a Ghána elleni csoportmeccsen szerzett góljával az első férfi játékos lett, aki öt világbajnokságon is betalált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!